Τετάρτη 13 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

ΠΑΟ και ΑΕΚ θα κοντραριστούν σήμερα στο ΟΑΚΑ, με φόντο την πρώτη θέση στα πλέι οφ

Eurokinissi

ΠΑΟ και ΑΕΚ θα κοντραριστούν σήμερα στο ΟΑΚΑ, με φόντο την πρώτη θέση στα πλέι οφ
Δεύτερη πράξη σήμερα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Αναμφίβολα το μεγάλο ματς θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου στο ντέρμπι κορυφής ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, με τις δυο ομάδες να έχουν στόχο το «κεφάλι» στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» Χεν Τεν Κάτε παρά τη νίκη στην Τούμπα έχει παράπονα από αρκετούς παίκτες και μίλησε με σκληρή γλώσσα στην τελευταία χτεσινή προπόνηση: «Η εικόνα που παρουσιάσαμε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν ήταν και η καλύτερη. Μπορεί να πήραμε το τρίποντο, όμως από πολλούς παίκτες έχω παράπονο, γιατί δεν ήταν τόσο αποφασιστικοί. Τώρα παίζουμε με την ΑΕΚ, που επίσης προέρχεται από νίκη και όλα είναι ανοικτά. Αν αγωνιστούμε όπως πρέπει και μπορούμε, θα φτάσουμε στη νίκη και θα αποκτήσουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, ώστε να καταλάβουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, που θα μας φέρει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί νομίζω ότι είναι και η θέση μας. Ολα εξαρτώνται από εμάς». Εκτός αποστολής τέθηκε ο Ιβανσιτς.

Στην αντίπερα όχθη, στο στρατόπεδο της Ενωσης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που έδωσε συγχωροχάρτι στον Τζιμπούρ και θα είναι εκτός απροόπτου στη βασική 11άδα παρτενέρ του Μπλάνκο, επισήμανε: «Τον ΠΑΟ τον ξέρουμε και μας ξέρει. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα κρίσιμο ματς, γιατί αν πάρουμε τη νίκη θα περάσουμε μπροστά στη βαθμολογία. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα». Τα προβλήματα στην άμυνα συνεχίζονται για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ζεράλδο.

Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ θα αρχίσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ.

Το δεύτερο ματς της ημέρας θα γίνει στις 21.15 (ΑΛΦΑ) στο «Αλκαζάρ» μεταξύ της Λάρισας και του ΠΑΟΚ. Και οι δυο ομάδες γνώρισαν την ήττα στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και θέλουν να γευθούν τη χαρά της νίκης. Ο προπονητής της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε: «Παίζουμε χωρίς άγχος, αφού ο στόχος μας έχει επιτευχθεί. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς».

Από τη μεριά του δικέφαλου του βορρά ο Φερνάντο Σάντος υποστηρίζει: «Η νίκη είναι μονόδρομος για μας, μετά την απώλεια των πόντων στην έδρα μας. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, ώστε να μείνουμε σε τροχιά πρόκρισης». Στη θέση του τιμωρημένου Γκαρσία (στον οποίο χτες επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών για την αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΟ) αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπαλάφας.

Η βαθμολογία μετά από ένα αγώνα είναι: Παναθηναϊκός 5, ΑΕΚ 4, ΠΑΟΚ 3, Λάρισα 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ