Πέμπτη 14 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
«Η πραγματικότητα δεν αλλάζει όση λάσπη κι αν ρίχνουν»

Ανακοίνωση της «Συμπαράταξης» για τη στάση του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του γηπέδου της ΠΑΕ ΠΑΟ

Ανακοίνωση, με την οποία απαντά στην παράταξη της «Ανοιχτής Πόλης» και το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε χτες η «Συμπαράταξη για την Αθήνα». Υπενθυμίζουμε ότι με προχτεσινή της ανακοίνωση η «Ανοιχτή Πόλη» επιχείρησε να απαντήσει στην τεκμηριωμένη κριτική της «Συμπαράταξης» και του ΚΚΕ, λέγοντας ότι δήθεν δεν «πράττει οτιδήποτε». Αναλυτικά, η χτεσινή ανακοίνωση της «Συμπαράταξης» έχει ως εξής:

«Η "Ανοιχτή Πόλη", παράταξη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο της Αθήνας, επιτίθεται στη "Συμπαράταξη για την Αθήνα" και το ΚΚΕ για την τεκμηριωμένη κριτική που τους άσκησαν για τη διγλωσσία και τον καιροσκοπισμό τους σχετικά με την στάση τους για το γήπεδο της ΠΑΕ ΠΑΟ. Η ουσία του ζητήματος βρίσκεται στην παραχώρηση προς την ΠΑΕ 95 στρεμμάτων δημόσιας - δημοτικής έκτασης, που αγοράστηκαν από το Δήμο με χρήματα από τη φορολογία του λαού.

Η "Συμπαράταξη για την Αθήνα" ήταν η μόνη παράταξη που αντιστάθηκε στις απαιτήσεις μιας ιδιωτικής επιχείρησης (ΠΑΕ), καταψηφίζοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτή την παραχώρηση, ενώ η "Ανοιχτή Πόλη" συμπαρατάχτηκε με την Δημοτική Αρχή του κ. Κακλαμάνη και την παράταξη του κ. Σκανδαλίδη (ΠΑΣΟΚ), στην εμπορευματοποίηση των 95 στρεμμάτων στον Ελαιώνα. Αυτό, τη στιγμή που στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων 37 ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου κυριολεκτικά ασφυκτιούν αγωνιζόμενα σε 2 μόνο γήπεδα (Ρουφ, Αλεπότρυπας)! Είναι φανερό ότι οι θέσεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για την "Ανοιχτή Πόλη" και δεν αλλάζει όση "λάσπη" κι αν ρίχνουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ