Πέμπτη 14 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΕΒΡΟΣ - ΣΤΕΡΕΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Με κινητοποιήσεις απαντούν οι αγρότες

Την απροκάλυπτη ληστεία σε βάρος των μικρομεσαίων αγροτών καταγγέλλουν οι οργανώσεις των αγροτών, απαντώντας με συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις οι οποίες αναμένεται να κλιμακωθούν τις επόμενες μέρες.

Στην Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το χαράτσι ενεργοποίησης των δικαιωμάτων καλλιέργειας διοργανώνει σήμερα, στις 11 π.μ., έξω από τα γραφεία της Ενωσης Συνεταιρισμών Καρδίτσας, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού.

Στην Αμφισσα: Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φωκίδας και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Αγροτών έχουν προγραμματίσει αγωνιστική συγκέντρωση αύριο Παρασκευή, στις 8 το πρωί, έξω από την ΕΓΣ Αμφισσας, με αγροτικά μηχανήματα και τρακτέρ.

Στην Ορεστιάδα: Κατάληψη της Αγροτικής Τράπεζας Ορεστιάδας πραγματοποιούν αύριο Παρασκευή στις 10 το πρωί οι αγρότες του Νομού Εβρου, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό το μήνυμα διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση ότι αρνούνται να πληρώσουν το άγριο χαράτσι που τους επιβάλλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με την ΠΑΣΕΓΕΣ και τις τοπικές ΕΑΣ.

Στην Κέρκυρα: Κινητοποίηση ενάντια στο προκλητικό και απαράδεκτο χαράτσι αποφάσισε η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας (ΕΑΣΚ) για την Τετάρτη 20 Μάη και ώρα 10.30 π.μ. στην πλατεία Σαρόκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ