Πέμπτη 21 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απόψε στον «902 TV»

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902», προβάλλοντας την εκπομπή για την τέχνη της φωτογραφίας, με τίτλο «Φωτογραφές», την εκπομπή για τα προβλήματα στην υγεία «Εις υγείαν» αλλά και την πολιτική ενημερωτική εκπομπή «Αναζητήσεις».

Συγκεκριμένα, στις 17.30 θα προβληθεί η εκπομπή «Φωτογραφές». Καλεσμένη της εκπομπής είναι η φωτογράφος Μαριλένα Κατσίνη. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και είναι τελειόφοιτος των ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα φωτογραφίας. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Εχει συνεργασθεί με τα περιοδικά «ΕΝΑ», «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», «ΚΟSΜΟS», «TRAVEL», «7 HMΕΡΕΣ TV», «ΤΗΛΕΡΑΜΑ», «ΚΛΙΚ», «ΔΙΑΚΟΠΕΣ». Παράλληλα, έχει πάρει μέρος σε ομαδικά φωτογραφικά λευκώματα καθώς και σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας. Διδάσκει βασικές αρχές φωτογραφίας στο Δήμο Ανω Λιοσίων σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Ειδικεύεται στην ταξιδιωτική φωτογραφία και το πορτρέτο, ενώ επαγγελματικά ασχολείται με τη φωτογραφία από το 1990 μέχρι σήμερα. Επιμέλεια - παρουσίαση: Τάκης Δεβελλίδης.

Στις 18.00 θα ακολουθήσει η εκπομπή «Εις Υγείαν». Η εκπομπή θα ασχοληθεί με το διαβήτη: Αν ανακαλύψατε πρόσφατα ότι πάσχετε από διαβήτη, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε. Ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και να έχετε μια φυσιολογική δραστήρια ζωή όπως εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι. Σήμερα, σε όλο τον κόσμο, 194 εκατομμύρια άτομα πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, ενώ αναμένεται μέχρι το 2025 ο αριθμός των ασθενών να προσεγγίζει τα 330 εκατομμύρια. Το ανησυχητικό στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι ότι τουλάχιστον οι μισοί από τους διαβητικούς αγνοούν ότι νοσούν. Σε κάποιες μη ανεπτυγμένες χώρες το ποσοστό των «αδιάγνωστων» ασθενών αγγίζει το 80%, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Για το θέμα αυτό, η Ειρ. Μπαλντίδη συζητά με τον Σταύρο Μπούσμπουλα, αναπληρωτή διευθυντή της διαβητολογικής κλινικής του νοσοκομείου της Νίκαιας και την Αννα Γκρόζου επισκέπτρια Υγείας. Επιμέλεια - παρουσίαση: Ειρήνη Μπαλντίδη.

Στις 22.30 θα μεταδοθεί η ενημερωτική εκπομπή «Αναζητήσεις». Στην εκπομπή, εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑ.Ο.Σ., καταθέτουν τις θέσεις των κομμάτων τους για την Ευρωπαϊκή Ενωση και το χαρακτήρα των ευρωεκλογών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην οικονομική κρίση και στις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις. Επιμέλεια - παρουσίαση: Κώστας Καραχάλιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ