Σάββατο 23 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Κρίσιμες αναμετρήσεις

Κρίσιμα είναι και τα δυο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής των πλεϊ οφ της Σούπερ Λίγκας που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά τα δύο αυριανά ματς:

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (19.00, «ΑΛΦΑ»)

Το άγχος σε αυτή την αναμέτρηση το έχει αναμφίβολα η φιλοξενούμενη ομάδα που θέλει διακαώς τη νίκη, ώστε να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Αυτό επισημαίνει και ο τεχνικός του δικέφαλου, Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Εδώ που φτάσαμε μόνο οι τρεις βαθμοί είναι στα μυαλό μας. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι οι παίκτες θα κάνουν το καθήκον τους και θα πάρουν τη νίκη. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τη Λάρισα, ασχέτως αν είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Θα παίξει για την ιστορία της».

Από τη μεριά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τεχνικός ηγέτης της θεσσαλικής ομάδας, τονίζει: «θα παίξουμε ελύθερα και ό,τι προκύψει. Η πορεία μας φέτος ήταν θετική και έτσι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για τους φιλάθλους μας, ώστε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντως το βέβαιο είναι ότι δε θα παραδώσουμε εύκολα τα όπλα».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ (21.15, «ΝΕΤ»)

Ο πρωτοπόρος στη μίνι βαθμολογία ΠΑΟ θα υποδεχτεί στο Ολυμπιακό Στάδιο το δικέφαλο του βορρά, που μόνο με... θαύμα μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Ο κόουτς των «πρασίνων» Χεν Τεν Κάτε δήλωσε: «Πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη, ώστε να πάμε στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ με καλή ψυχολογική κατάσταση. Είμαι πεπεισμένος ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν το καθήκον τους.»

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Φερνάντο Σάντος είπε: «Δεν παρατάμε την προσπάθειά μας. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη. Αυτό θα επιδιώξουμε και στο ΟΑΚΑ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ