Σάββατο 23 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΝΕΣΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΝΕΣΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Φωτό

Αύριο Κυριακή 24/05/2009 ώρα 9.30 το πρωί, γίνεται το χρονιάτικο μνημόσυνο της ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΣΑΡΡΗ - ΣΤΑΥΡΟΥ στην εκκλησία Αγίου Βασιλείου Λεωνιδίου Κυνουρίας. Πριν ένα χρόνο, στις 24/05/2008, έφυγε από τη ζωή, στα 96 της χρόνια, η πολυαγαπημένη και σεβαστή μας μητέρα και γιαγιά. «Εφυγε» όρθια με καθαρό μυαλό. Σε όλη της τη ζωή τη διέκρινε η εργατικότητα, η αγάπη και η καλοσύνη για τους δικούς της και τους συνανθρώπους της. Η σκέψη μας θα την συντροφεύει πάντα. Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

Η οικογένεια Χαράλαμπου Χαϊδεμένου.

***

φωτο

Τελούμε την Κυριακή 24 Μαΐου 2009 και ώρα 9.30 στον Ιερό Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης και Αγ. Αννης στο συνοικισμό Αιγίου το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝ. ΤΡΙΨΑ

Προσκαλούμε όλους όσοι τιμούν τη μνήμη του όπως παρευρεθούν και προσευχηθούν μαζί μας.

Η σύζυγος: Σοφία. Τα παιδιά του: Ελένη και Σαράντης, Γιαννίτσα και Γεώργιος, Βασιλική και Ναουάφ, Ανδριάνα και Γιάννης. Τα εγγόνια του: Σοφία, Δημήτρης, Δανάη, Γιώργος, Φαίη, Ελευθερία, Σοφία. Τα αδέλφια: Ειρήνη χήρα Γεωργ. Ταξιαρχοπούλου, Αντώνης και Βασιλική Τρίψα, Αικατερίνη χήρα Γρηγ. Τσαγγουρνού, Μαρία χήρα Ευθ. Καρανάσιου, Βούλα χήρα Σερ. Πιερράκου, Λούλα χήρα Διον. Φάκου, Στάθης και Χάρις Φάκου. Τα ανίψια και λοιποί συγγενείς.

ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
***

φωτό

Αύριο Κυριακή 24.5.09 και ώρα 10 το πρωί στην εκκλησία Προφήτη Ηλία Ριζούπολης, γίνεται το ετήσιο μνημόσυνο της αγωνίστριας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΕΣΙΑΔΟΥ.

Στην άσβεστη μνήμη της, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Περισσού, 100 ευρώ.

Ο σύζυγος, τα παιδιά και εγγόνια της


 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΨΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΨΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ