Τρίτη 26 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Δείτε στον «902 TV»

Παρακολουθήστε σήμερα από την τηλεόραση του «902» στις 18.00 την εκπομπή «Εις Υγείαν». Θέμα είναι οι μαθησιακές δυσκολίες και οι σχολικές εξετάσεις. Μία σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της με πολλά προβλήματα για αρκετούς μαθητές που πάσχουν από μαθησιακές δυσκολίες. Οπως τονίζουν οι ειδικοί, εκατοντάδες παιδιά και στη χώρα μας είναι δυσλεκτικά ή παρουσιάζουν το σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής - υπερκινητικότητας - χωρίς να το γνωρίζουν ούτε οι γονείς τους αλλά ούτε και οι εκπαιδευτικοί. Χρήσιμες συμβουλές προς γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, προτείνει καθηγητής μαθησιακών δυσκολιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γιώργος Παυλίδης. Επιμέλεια - παρουσίαση: Ειρήνη Μπαλντίδη.

Στις 19.00 ακολουθεί η «Ευρωένωση». Η εκπομπή θα ασχοληθεί με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις επιπτώσεις της στον αγροτικό πληθυσμό της χώρας. Καλεσμένος της εκπομπής ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Επιμέλεια - παρουσίαση: Πόπη Καπετανοπούλου.

Στις 21:30 θα προβληθεί η εκπομπή «Ευρωεκλογές 2009». Η εκπομπή θα ασχοληθεί με την οικονομική κρίση, την πολιτική της ΕΕ και τις προτάσεις των πολιτικών δυνάμεων. Καλεσμένοι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ. Επιμέλεια - παρουσίαση: Κώστας Καραχάλιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ