Πέμπτη 28 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απόψε στον «902» TV

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902». Παράλληλα, ο «902» TV διαμορφώνει το πρόγραμμά του στον ενημερωτικό τομέα, προβάλλοντας στις 20.00 το «ντιμπέιτ» των πολιτικών αρχηγών για τις ευρωεκλογές 2009. Αμέσως μετά, στις 22.30, θα ακολουθήσει η μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Συγχρόνως, οι εκπομπές που έχουν προγραμματιστεί, ανάμεσα σε άλλες, είναι: Στις 17.30 θα προβληθεί η εκπομπή «Φωτογραφές». Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Κυριάκος Αζαδέλης. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Ασχολείται με τη φωτογραφία από το 1979. Δεν είναι επαγγελματίας φωτογράφος (δηλαδή δεν ζει από τη φωτογραφία), είναι ερασιτέχνης, αλλά τη δουλειά του θα τη ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες. Το κομμάτι «επαγγελματίας - ερασιτέχνης», το αναλύει ο ίδιος στη συνέντευξη. Εχει πραγματοποιήσει πολλές εκθέσεις και έχει διακριθεί με βραβεία και επαίνους σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και ειδικές εκδόσεις. Εχει διδάξει σε φωτογραφικά σεμινάρια και έχει δώσει διαλέξεις για τη φωτογραφία σε φωτογραφικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Το 2006 η FIAP, δηλαδή η Διεθνής Ομοσπονδία Τέχνης και Φωτογραφίας, του απένειμε τον τίτλο του «διεθνή καλλιτέχνη φωτογράφου» (AFIAP), τίτλος που απονέμεται ύστερα από πολλές διακρίσεις. Επίσης έχει συμμετοχή σε δεκάδες ομαδικές εκθέσεις ανά τον κόσμο και συγκεκριμένα στη Γαλλία, στη Μεγάλη Βρετανία, στην Ιταλία, στο Λουξεμβούργο, στο Βέλγιο, στη Σλοβακία, στην Πορτογαλία, στην Αυστρία, στην Ολλανδία και την Κύπρο. Επιμέλεια - Παρουσίαση: Τάκης Δεβελλίδης.

Στις 18.00 θα ακολουθήσει η εκπομπή «Εις Υγείαν». Η εκπομπή θα ασχοληθεί με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Ο συγκεκριμένος τύπος καρκίνου είναι μία από τις συνήθεις και εξαιρετικά σοβαρές ασθένειες, οι οποίες εμφανίζονται στις σύγχρονες κοινωνίες. Πρόκειται για μία ασθένεια, η οποία προσβάλλει πολλές χιλιάδες ανθρώπων κάθε χρόνο. Μάλιστα, θεωρείται ότι αποτελεί τον τρίτο πιο συχνό καρκίνο στις δυτικές κοινωνίες. Στη σκακιέρα των παραγόντων που θεωρούνται ότι αυξάνουν την πιθανότητα ενός ατόμου να εμφανίσει καρκίνο του παχέος εντέρου συμπεριλαμβάνονται οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες, η κληρονομική προδιάθεση και η καθιστική ζωή. Η επιστήμη της Βιοτεχνολογίας, μέσω της κλινικής έρευνας και πρακτικής, έχει υλοποιήσει σημαντικό έργο προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης αυτής της τόσο σοβαρής νόσου. Καλεσμένος της εκπομπής, ο Ιωάννης Καραιτιανός, επίκουρος καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αναπληρωτής διευθυντής στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας». Επιμέλεια - Παρουσίαση: Ειρήνη Μπαλντίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ