Πέμπτη 28 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πέτρος Κορωνιός
Πέτρος Κορωνιός
φωτο

Ο φίλος του Κόμματος ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ πέθανε την Παρασκευή 22/5 και κηδεύτηκε στις 25/5. Στη μνήμη του προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ.

Σιταράς Σεραφείμ

Δήλεσι

***

2 φωτο

Στη μνήμη του πατέρα μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ που έφυγε πριν από 15 χρόνια, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Το 1947 συνελήφθη και καταδικάστηκε σε επτά (7) χρόνια και έμεινε κρατούμενος 5 χρόνια στα Γιούρα και 2 στην Αίγινα. Το 1954 αποφυλακίστηκε και τότε γνωρίσαμε τον πατέρα μας για πρώτη φορά. Στη Μάνα μας ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ, που έφυγε στις 16-2-1980, αγωνίστηκε με στερήσεις τα δύσκολα εκείνα χρόνια για να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά της και να τα προστατέψει από τα «ιδρύματα» - παιδομάζωμα της Φρειδερίκης, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα (100 μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, 100 μέσω ΚΟΒ Καματερού).

Θύμιος Κατσένιος

Ειρήνη Σωτηροπούλου

***

φωτο

Σήμερα, 28 Μαΐου, συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΡΩΝΙΟΥ. Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

Η σύζυγός του Κούλα, τα παιδιά του Κατερίνα, Γιώργος

***

φωτο

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας και συγχωριανής ΘΕΟΠΙΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, που έφυγε από τη ζωή στις 22 του Δεκέμβρη του 2009, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ με πλούσια δράση, προσφέρω, αντί για λουλούδια στον τάφο της, 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου. Αυτή ήταν και η επιθυμία της και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύντροφό της Λάζαρο, στα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Πάκης Ανθούλης
Πάκης Ανθούλης
Αθηνά Καλούδη

***

φωτο 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μου αδελφών, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, πιστών στα ιδανικά του ΚΚΕ για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση Ανθρώπου από Ανθρωπο Πάκη, Φίκου Ανθούλη, Βάσως Ανθούλη - Κωνσταντινοπούλου, προσφέρω 100 ευρώ για την επιτυχία του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Λιλίκα Ανθούλη - Βασιλάκη

***

Στη μνήμη του γιου μου ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, που τον Απρίλη συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τον άδικο χαμό του, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

Η μητέρα του Ελένη Λαγούδη

***

Στη μνήμη των συντρόφων ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ, ΝΩΝΤΑ ΚΟΥΜΕΝΤΕΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΟΓΚΑ, ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, που έφυγαν νέοι από κοντά μας, προσφέρω συμβολικά το ποσό των πενήντα (50) ευρώ - μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ του ΚΚΕ - για την ενίσχυση του Κόμματος των μεγάλων αγώνων και των θυσιών για το καλό του λαού και του τόπου.

Ανδριανός Μπούκουρης


Βάσω Ανθούλη - Κωνσταντινοπούλου
Βάσω Ανθούλη - Κωνσταντινοπούλου

Φιλοποιμένας Ανθούλης
Φιλοποιμένας Ανθούλης

Θεοπίστη Σπυροπούλου
Θεοπίστη Σπυροπούλου

Κώστας Κατσένιος
Κώστας Κατσένιος

Σοφία Κατσένιου
Σοφία Κατσένιου

Στέλιος Στεργιανόπουλος
Στέλιος Στεργιανόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ