Σάββατο 30 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 - 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ
Τη Δευτέρα τα σπουδαία

Για τη Δευτέρα μεταφέρονται τα... σπουδαία πλέον στα φετινά ραντεβού του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αφού στο ΟΑΚΑ οι δυο ομάδες κοντράρονται στον τέταρτο τελικό. Οι νίκες είναι 2-1 υπέρ των «πρασίνων» και έτσι το παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει εάν θα έχουμε το φετινό πρωταθλητή (με νίκη του ΠΑΟ) ή θα μιλάμε για... ανατροπή και τα πάντα θα καθοριστούν σε 5ο τελικό στο ΣΕΦ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς περιμένει να δει από τους παίκτες του μια διαφορετική εικόνα απ' αυτή του τρίτου τελικού. Ο Σέρβος τεχνικός, που χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η τύχη είναι στα χέρια των παικτών του οι οποίοι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Στην άλλη πλευρά στον Ολυμπιακό η νίκη βελτίωσε το κλίμα που μετά τους δυο πρώτους τελικούς ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ότι είδε για πρώτη φορά στους τελικούς τουλάχιστον τρεις παίκτες της ομάδας (Τσίλντερς, Τεόντοσιτς, Πρίντεζη) να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να παίρνουν στις πλάτες τους την ομάδα. Μπορεί τα προβλήματα να μη σταματάνε για τον Ελληνα τεχνικό αφού εκτός του Βασιλόπουλου και ο Παπαλουκάς δε θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ (υπέστη διάστρεμμα δεύτερου βαθμού), ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πραγματοποιήσουν τη μεγάλη... επιστροφή.

  • Στο κλειστό του Αγ. Θωμά σήμερα (19.00, ΝΟΒΑ), όπου θα διεξαχθεί ο τέταρτος μικρός τελικός μεταξύ Αμαρουσίου και Αρη θα ξεκαθαρίσει εάν θα έχουμε κάτοχο της 3ης θέσης και εισιτήριο για την Ευρωλίγκα ή παράταση στην αγωνία. Στη σειρά προηγείται ο Αρης με 2-1 (η θέση κρίνεται στις 3 νίκες).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ