Τρίτη 2 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πέτρος Αθηναίος
Πέτρος Αθηναίος
φωτό

Στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΦΙΛΗ, του πατέρα του ΘΑΝΑΣΗ, των αδελφών του ΒΑΓΓΕΛΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ, του θείου του ΓΙΩΡΓΟΥ (Μολότωφ) και της γιαγιάς του ΜΑΡΙΑΣ, που σκοτώθηκαν στο ΔΣΕ και όσων έπεσαν στο Πυργούλι, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 200 ευρώ.

Τα παιδιά του: Θανάσης και Γιώργος

φωτό

Πλησιάζουν έξι μήνες από το θάνατο του αγωνιστή, πολυτάλαντου ΘΑΝΑΣΗ ΒΟΥΡΕΚΑ. Παρά την χρόνια αρρώστια του στάθηκε αγωνιστής μέχρι τέλους στο πλευρό του Κόμματος που αγωνίζεται για τον άνθρωπο και το δίκιο, του ΚΚΕ.

Ο φίλος του Δημήτρης Ρουμελιώτης και η αδελφή του Θανάση, Μαρία Βουρεκά, προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, ενίσχυση στην προσπάθειά του για τις ευρωεκλογές.

***

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΛΑΜΑ, ο αδελφός του Γιάννης Μαλαμάς προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Χαϊδαρίου, ενίσχυση στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

***

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας ο σ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ. Οι σύντροφοί του από τη Νότια ΚΟ Λαμίας προσφέρουν στη μνήμη του 100 ευρώ.

***

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που «έφυγε» ο αγαπημένος και καλός μας φίλος ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΣΑΠΑΛΙΑΡΗΣ. Σε όλη του τη ζωή στήριξε το Κόμμα, μόνιμος αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» και οικονομικός ενισχυτής του ΚΚΕ. Ηταν περήφανος που τα εγγόνια του που σπούδαζαν στην Αθήνα είναι μέλη της ΚΝΕ. Πάντα μας μιλούσε γι' αυτά και καμάρωνε.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Ουρανία προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Φραντάτου Ικαρίας και εύχεται καλή επιτυχία στη μάχη των ευρωεκλογών.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και αντιστασιακού, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αντί για στεφάνι, προσφέρουν στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, για την επιτυχία των ευρωεκλογών, το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Βύρωνα.

Αντώνης Οικονομίδης
Αντώνης Οικονομίδης
Ο κουνιάδος του Γιώργος

Οι κουνιάδες του Παυλίνα και Ζωή

Η ανιψιά του Αννα

***

Στη μνήμη της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και αντί μνημοσύνου, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική στήριξη του ΚΚΕ, μέσω της Αχτίδας Υγείας - Πρόνοιας

Βάσω Αναγνώστου

Πάρις Αναγνώστου

Αντώνης Λειβαδάρος

Τασία Βουλιέρη

  • Στη μνήμη της Κατερίνας Αναγνώστου προσφέρουμε 30 ευρώ για την οικονομική στήριξη του ΚΚΕ, μέσω της Αχτίδας Υγείας - Πρόνοιας

Αγγελική Βατούγιου

Γιώργος Βρούλος

***

φωτό 2

Ο Γιάννης Οικονομίδης από τη Χαλκίδα προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, για την ενίσχυση του εκλογικού του αγώνα στις ευρωεκλογές, στη μνήμη του αδερφού του ΑΝΤΩΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ και του σ. ΠΕΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ.


Χρήστος Μαρκάτος
Χρήστος Μαρκάτος

Σπύρος Παφίλης
Σπύρος Παφίλης

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΟΥΡΕΚΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΟΥΡΕΚΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ