Τετάρτη 3 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μενέλαος Μπαράκος
Μενέλαος Μπαράκος
φωτό

Στις 14 Μάη συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τον άδικο και απρόσμενο χαμό του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ, αγωνιστή κομμουνιστή, γραμματέα της ΚΟΒ Οικοδόμων Ανω Λιοσίων.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Γιάννα και τα παιδιά του Γιώργος και Γεωργία προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟB Οικοδόμων Ανω Λιοσίων, το ποσό των 100 ευρώ και καλούμε όλους τους εργάτες του μόχθου στις εκλογές της 7 Ιούνη να ψηφίσουν μαζικά και αγωνιστικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ, ο Ηλίας Κωτάκης από την Αργολίδα, δίνει 100 ευρώ, για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ. Και για τους αγωνιστές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ από το Αχλαδοχώρι Σερρών, δίνει άλλα 50 ευρώ.

***

φωτό

Συμπληρώνεται ένας μήνας από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. Φυλακίστηκε στη Μακρόνησο από το μοναρχοφασιστικό καθεστώς αλλά έμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του στα κομμουνιστικά ιδανικά. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η αδελφή του Μαρία

Τα ανίψια του: Θανάσης, Στέλιος - Εύα

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΠΑΡΑΚΟΥ, η σύζυγος του Νίκη, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, το ποσό των 200 ευρώ.

***

φωτό

Στη μνήμη της ΜΑΡΩΣ ΛΟΥΛΟΥΔΗ-ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, αντί για στεφάνια, προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη», μέσω της ΚΟΒ του «Ρ»: Η οικογένεια Ευαγγελίας Δούκα 20 ευρώ, η οικογένεια Θοδωρ. Βεκρή 25 και η οικογένεια Ολγας Ζάββου 100 ευρώ.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΙΚΙΝΟΥ(μουσικού), ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΙΟΝΤΗ(νηπιαγωγού) και ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΪΛΑ(ποιητή και αγιογράφου/ζωγράφου από τη Λαμία), προσφέρουμε στην Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ), το ποσό των 1.000 ευρώ.

Αλέκος Καίλας
Αλέκος Καίλας
Στέλλα Πλιάτσικα

Θανάσης Καραγιάννης


Κώστας Κάππος
Κώστας Κάππος

Μάρω Λουλούδη - Καφαντάρη
Μάρω Λουλούδη - Καφαντάρη

Γιάννης Μανώλης
Γιάννης Μανώλης

Σπύρος Παπικινός
Σπύρος Παπικινός

Ειρήνη Σιόντη
Ειρήνη Σιόντη

Γιώργος Γεωργόπουλος
Γιώργος Γεωργόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ