Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σαλονικιώτικο ντέρμπι

Ετοιμοι για την πρώτη μεγάλη «κόντρα» της χρονιάς δηλώνουν Αρης και ΠΑΟΚ...

Sportidea

Ετοιμοι για την πρώτη μεγάλη «κόντρα» της χρονιάς δηλώνουν Αρης και ΠΑΟΚ...
Μετά από αναβολές επί αναβολών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (άλλωστε, αν και είμαστε στην αρχή έχουν δει πολλά τα μάτια μας) διεξάγεται σήμερα το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς. Τα βλέμματα λοιπόν στρέφονται στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Αρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ανακαινισμένο γήπεδο Χαριλάου (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Οσον αφορά στους γηπεδούχους αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό απραξίας, αφού το πρωτάθλημα είχε διακοπεί, ενώ, ως γνωστόν, ο Αρης δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όπως ο αντίπαλός του. Για το λόγο αυτό ο Μπάμπης Τεννές φοβάται την κατάσταση στην οποία θα είναι οι παίκτες του μετά την πολυήμερη αγωνιστική απραξία, τονίζει ότι ευχή όλων είναι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και οι δυο ομάδες να δείξουν την αξία τους.

Στον αγωνιστικό τομέα, τώρα, τα προβλήματα που απασχολούν τον Μπ. Τεννέ, εκτός της αγωνιστικής απραξίας, είναι η απουσία του Μάριου Χριστοδούλου εξαιτίας τραυματισμού αλλά και η αμφίβολη συμμετοχή του Κώστα Λουμπούτη, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής.

Για τον ΠΑΟΚ αρχίζει μια βδομάδα δύσκολη, αφού μετά τον αγώνα με τους «κίτρινους» ακολουθεί ο αγώνας ρεβάνς με την Ουντινέζε για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Σε δήλωσή του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δε θέλησε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες αλλά αντίθετα τόνισε ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική και να μην υπάρξουν έκτροπα: «Εύχομαι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο σε ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ, δύο ομάδων που έχουν δείξει ότι έχουν δυνατότητες. Να κερδίσει αυτός που θα είναι ο καλύτερος και ο πιο δυνατός. Περιμένω οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να σταθούν με κατανόηση και αξιοπρέπεια στις εξέδρες». Στα αγωνιστικά ο «Ντούσκο» θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κόφι Αμπονσά, ο οποίος μετέβη στην Γκάνα για προσωπική υπόθεση (πέθανε το νεογέννητο παιδί του) καθώς και του Γεωργιάδη, που είναι με την Εθνική Ελπίδων. Τη θέση του πρώτου θα πάρει ο Δημήτρης Χασιώτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ