Σάββατο 6 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μια ανάσα από Μπομπό

Τελειωμένη υπόθεση θεωρείται η μεταγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ του Βραζιλιάνου στράικερ της Μπεσίκτας, όλα θα ολοκληρωθούν με θετικό τρόπο για τους πρωταθλητές στις προσεχείς ημέρες. «Η μεταγραφή είναι τελειωμένη κατά 99%. Πρέπει να μιλήσω με την Μπεσίκτας, αλλά δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Ολα θα γίνουν όπως έχουν συμφωνηθεί», ήταν τα λόγια του Φίχερ. Το επόμενο και τελευταίο προφανώς ραντεβού των δύο πλευρών, αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Με αφορμή τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Ζε Ρομπέρτο, οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον Ντουντού Σεαρένσε ο οποίος σχολίασε: «Υπάρχουν πολλές ομάδες της Ευρώπης που ενδιαφέρονται για τον Ζε Ρομπέρτο. Αλλά εάν ο Ολυμπιακός θέλει να έχει πιθανότητες να τον πάρει, χρειάζεται να του προσφέρει μεγάλο συμβόλαιο, διότι μιλάμε για έναν παίκτη με αναμφισβήτητη ποιότητα και εξαιρετικό χαρακτήρα». Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη του επιλογή, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο γερμανικές ομάδες που ενδιαφέρονται».

«Η Λιόν ενδιαφέρεται για τον Ροτέν αλλά πήρε την απάντηση ότι μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό» γράφτηκε σχετικά σε μέσα της Γαλλίας για τον 31χρονο διεθνή Γάλλο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό που δεν αποκλείεται να απασχολήσει τους ερυθρόλευκους αν στραβώσει η υπόθεση Λέτο. «Η αποχώρηση είναι αναπόφευκτη, πρέπει να φύγω. Πίστευα ότι πραγματικά μπορούσα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου αλλά με τέτοιους διοικούντες στην ομάδα δεν μπορώ να παραμείνω».

  • Για το πέρασμά του από την ΑΕΚ και τα λάθη που έκανε, για την πρόκληση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο αλλά και την παλιότερη συνεργασία του με τη Λάρισα μίλησε σε αθλητικό σταθμό ο Γιώργος Δώνης. Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του τεχνικού του Ατρομήτου στο «Novasport FM»: «Οταν έφυγα από την ΑΕΚ ήθελα να κάνω μια καλή επιλογή. Ο Ατρόμητος πριν από δυο σεζόν βρέθηκε στη Β' Εθνική. Το σημαντικό είναι και ο πρόεδρος δεν απογοητεύτηκε και ο κόσμος ήταν δίπλα». Οσον αφορά την συνεργασία του με την «Ενωση» είπε: «Οταν ένας προπονητής σαν τον κ. Μπάγεβιτς, ενώ δεν του κάνουν αυτά που θέλει δε φεύγει, πώς θα μπορούσα εγώ να φύγω. Είναι εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ