Τρίτη 9 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 61
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Με το βλέμμα στη Ρώμη

Με αντίπαλο την Αυστραλία αρχίζει σήμερα (15.30) η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του World League, που φιλοξενείται στο Κίρισι της Ρωσίας.

Στόχος του ανανεωμένου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι καλές εμφανίσεις και η απόκτηση εμπειριών ενόψει της δύσκολης αποστολής που περιμένει τις διεθνείς τον Ιούλιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Η ελληνική ομάδα, που μετέχει στον Β΄ όμιλο, θα αντιμετωπίσει επίσης την Ισπανία την Τετάρτη και τον Καναδά την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή διεξάγονται οι προημιτελικοί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, έχει στη διάθεσή του τις Μαρία Τσουρή, Ελενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Ντίνα Κουτέλη, Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση, Αλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου και Γιούλη Λαρά. «Τα παιχνίδια της τελικής φάσης του World League αποτελούν μια καλή ευκαιρία για δυνατή προετοιμασία για μας, απέναντι σε δυνατές ομάδες, υψηλού επιπέδου. Θα έχουμε τη δυνατότητα να βελτιωθούμε και να δούμε τα λάθη μας, πάνω στα οποία θα δουλέψουμε στη συνέχεια. Στην προκριματική φάση της διοργάνωσης δείξαμε καλά στοιχεία, η παρουσία μας όμως στην τελική φάση αποτελεί ένα καλό τεστ. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και αγωνιστικά να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε η Αγγελική Γερόλυμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ