Τετάρτη 17 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ξεκαθαρίζει για Κρουζ

Σήμερα αναμένεται να κριθεί οριστικά το θέμα της μεταγραφής του Χούλιο Κρουζ στον Παναθηναϊκό μετά την άσχημη τροπή που πήραν για τους «πράσινους» τα πράγματα, αφού οι εκπρόσωποι του παίκτη θεώρησαν ιδιαίτερα χαμηλή την αρχική προσφορά του Παναθηναϊκού (2,8 εκατ. ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους). Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» πρότειναν συμβόλαιο 1+1 χρόνο, με την ανανέωση να γίνεται αυτόματα, εάν ο Αργεντίνος παίξει σε 20 ματς. Στην πλευρά του παίκτη δόθηκε διορία 24 ωρών προκειμένου να απαντήσει.

  • Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θεωρείται πλέον ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Ιλιε Ιορντάνκε, που εδώ και δυο ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται να σφραγίσει και τυπικά τη συνεργασία του με το «Δικέφαλο». Επίσης η Ενωση ανακοίνωσε χτες τη μεταγραφή του νεαρού 18χρονου Κώστα Μανωλά από το Θρασύβουλο ο οποίος θα φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.
  • Η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης παρουσίασε τον Μεχντί Ναφτί, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη, να τονίζει πως ίσως και σήμερα να τελειώσει και η μεταγραφή του Κριστιάν Νασούτι, ενώ ξεκαθάρισε πως θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Ρονάλντο Γκιάρο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ