Κυριακή 28 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Οι «τέσσερις» του 27ου Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ρώσος Αλεξάντερ Μοτίλεφ νικητής στο Ποϊκόβσκι

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ρώσος GM Ανατόλι Κάρποβ με αντίπαλο τον Ελληνα πρωταθλητή και GM Βασίλη Κοτρωνιά
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ρώσος GM Ανατόλι Κάρποβ με αντίπαλο τον Ελληνα πρωταθλητή και GM Βασίλη Κοτρωνιά
Στις τέσσερις προημιτελικές συναντήσεις για το 27ο Πανελλήνιο Ομαδικό Κύπελλο Ελλάδας, δηλαδή στη φάση των «8», η ανταγωνιστικότητα και η διεκδίκηση της νίκης ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά και αυτό προκύπτει κι από το ίδιο το σκορ και στα 4 ματς.

Αναλυτικά, στη συνάντηση ΣΟ Καβάλας (έγινε στη Θεσσαλονίκη - Καραϊσκάκη 1 και Βασ. Ολγας - στις 14 Ιούνη), ΕΣ Θεσσαλονίκης είχαμε αποτέλεσμα 2,5 - 1,5 στην Αθήνα στο εντευκτήριο της ΕΣΟ - Λεωφόρο Συγγρού 25, 4ος όροφος - έγινε το ματς ΣΑΣ Κορωπίου - ΑΟ «Κύδων» Χανίων, το σκορ ήταν 1,5-2,5 στο Βόλο - στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, συναντήθηκαν οι ομάδες ΟΦΣ Καβάλας - ΝΟ Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» με σκορ 2,5 - 1,5. Τέλος, στο κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου έγινε το ματς ΜΑΠΟ «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου - ΣΣ Λάρισας επίσης με σκορ 2,5 - 1,5!

Στην ημιτελική και τελική φάση που θα αναδείξει και τον Κυπελλούχο Ελλάδας 2009, θα αγωνισθούν οι ομάδες ΣΟ Καβάλας, ΑΟ «Κύδων» Χανίων, ΟΦΣ Καβάλας και ΜΑΠΟ «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου.

* Στο 10ο Διεθνές τουρνουά προς τιμή του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Ανατόλι Κάρποβ, νικητής αναδείχθηκε ο Ρώσος GM Αλεξάντερ Μοτίλεφ με 7 βαθμούς στους 9 αγώνες. Ακολούθησαν ο Αζέρος Γκασιμοφ Β. και ο Ρώσος Ιναρκίεφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ