Σάββατο 27 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Πρεμιέρα μεταλλίων

Με το καλημέρα της έναρξης των φετινών Μεσογειακών Αγώνων που διεξάγονται στην Πεσκάρα ήρθαν και οι διακρίσεις για την ελληνική αποστολή, με την πάλη να κάνει σεφτέ στα μετάλλια, αλλά να έχει και τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις επιτυχίες. Τα μετάλλια ήρθαν από την ελληνορωμαϊκή με τον Γεβγένι Πέντεροτς να κατακτά το χρυσό στην κατηγορία των 66κ. και τους Γρηγόρη Αναστασιάδη και Γιάννη Σπυριδάκη το χάλκινο στις κατηγορίες 55κ. και 74κ. του ίδιου αγωνίσματος αντίστοιχα. Ο Πέντεροτς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφού νίκησε στον τελικό της κατηγορίας τον Σέρβο Αλεξάντερ Μαξίμοβιτς με 3-1. Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης αν και ηττήθηκε στα ημιτελικά των 55κ. ελληνορωμαϊκής πάλης από τον Αιγύπτιο Μοσταφά Μοχαμέντ, ωστόσο κατέλαβε την τρίτη θέση, αφού το γκρουπ του αποτελείτο μόνο από τους δύο παλαιστές. Ο Γιάννης Σπυριδάκης επικράτησε στον τελικό του ρεπεσάζ με 3-1 στα σημεία του Ιταλού Σαβέριο Σκαραμούτσι, κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση στο βάθρο. Στα 60κ. ο Στάθης Θεοδοσιάδης ηττήθηκε με 3-0 στα σημεία από το Γάλλο Σεμπαστιάν Ινταλγκό, ενώ στα 84κ. ο Αλέξανδρος Ποικιλίδης έχασε με 3-1 από το Σέρβο Γκόραν Μπόγιανιτς.

Κωπηλασία: Τελικός για Πολύμερο

Στον τελικό του μονού σκιφ ελαφρών βαρών προκρίθηκε ο Βασίλης Πολύμερος, εξασφαλίζοντας απευθείας πρόκριση στον τελικό, αφού τερμάτισε πρώτος στην πρώτη ημιτελική σειρά με χρόνο 8:15.27. Στη διαδικασία των ρεπεσάζ μπαίνουν τρία ελληνικά πληρώματα που δεν τα κατάφεραν στις ημιτελικές σειρές τους. Στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, οι Ηλίας Παππάς και Λευτέρης Κόνσολας ήρθαν δεύτεροι με χρόνο 7:32.62 και σήμερα το πρωί θα διεκδικήσουν θέση στον τελικό της Κυριακής. Στο διπλό σκιφ, οι Στέργιος Παπαχρήστος και Γιάννης Τσάμης τερμάτισαν τρίτοι στη σειρά τους με χρόνο 7:19.51 και μέσω ρεπεσάζ θα διεκδικήσουν θέση στον τελικό. Τέλος, στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, οι Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας τερμάτισαν τέταρτοι σε 7:11.34 και μπαίνουν και αυτοί στα ρεπεσάζ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής μας ομάδας στο γυναικείο τουρνουά χάντμπολ, καθώς έχασε από την Κροατία με 28-24. Σήμερα η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ