Τρίτη 30 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πρεμιέρα χαμηλών τόνων

Χαμηλών τόνων ως υποτονική μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Χτες οι παίχτες ξεκίνησαν τις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ από σήμερα αρχίζουν και προπονήσεις. Ως τις 10 Ιουλίου που η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Δικαιολογημένα έλειψαν οι Τζεμπούρ, Χετεμάι, Μαϊστόροβιτς, Εντίνιο (παράταση άδειας λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές των χωρών τους), Παυλής, Ταχτσίδης, Μπαρμπούδης, Παληγεώργος (λόγω υποχρεώσεών τους με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες) και ο Ρίκκα (έχει άδεια για προσωπικούς λόγους ως τις 6 Ιουλίου).

Χαρακτηριστικότατες ήταν οι κουβέντες του Μπάγεβιτς: «Δεν είναι ώρα τώρα για πολλά λόγια. Ούτε μπορούμε να πούμε ακόμα ποιους στόχους θα βάλουμε. Πρέπει πρώτα να δουλέψουμε και μετά θα δούμε»... Για καλό κλίμα έκαναν λόγο οι Μάκος, Καράμπελας, ενώ ο Μαντούκα θεωρεί ότι «θα είναι καλύτερη η χρονιά φέτος, αφού θα υπάρχει περισσότερη πειθαρχία σε σχέση με την περσινή σεζόν». Ο Καφές δήλωσε πως «υπάρχει όρεξη για δουλειά» εκτιμώντας πως «η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολύ, ο βασικός κορμός παραμένει ίδιος και αυτό είναι θετικό για εμάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ