Σάββατο 11 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΑΣ «ΠΑΤΡΑ - ΜΠΡΟΣΤΑ»
Να κατασκευαστεί άμεσα το κολυμβητήριο της Αγυιάς

Σε διεκδίκηση για την άμεση κατασκευή και τη λειτουργία του κολυμβητηρίου της Αγυιάς και των γύρω αθλητικών εγκαταστάσεων, καλεί το σύνολο του πατραϊκού λαού και των φορέων του η Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία «Πάτρα - Μπροστά». Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο επικεφαλής της παράταξης, Κώστας Πελετίδης, και ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Αντωνόπουλος κατήγγειλαν ότι το κατεστραμμένο κολυμβητήριο και οι γύρω εγκαταστάσεις δείχνουν με τον πιο σαφή τρόπο την έλλειψη κυβερνητικού και δημοτικού ενδιαφέροντος για τις ανάγκες της νεολαίας.

Τόνισαν ότι η παράταξη δεν μπορεί να ανεχθεί ότι ένας χώρος που έσφυζε από ζωή, που ικανοποιούσε τις αθλητικές ανάγκες των Πατρινών, παραμένει για χρόνια σε άθλια κατάσταση. Οπως είπαν, «η αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης εξαντλείται στην ικανοποίηση των απαιτήσεων μεγαλοπαραγόντων του επαγγελματικού αθλητισμού. Ο λαϊκός αθλητισμός, όπως και το σύνολο των λαϊκών αναγκών, είναι στο περιθώριο. Αυτή η πραγματικότητα δεν κρύβεται με λόγια και υποσχέσεις που έχει βαρεθεί να ακούει ο πατραϊκός λαός».

Τέλος, υπογράμμισαν πως «ο δήμαρχος Πατρέων και σε αυτό το θέμα, με τη στάση του, αποδεικνύεται ο καλύτερος συμπαραστάτης της κυβέρνησης. Δε διεκδικεί, δεν ενοχλεί. Τα τεράστια προβλήματα που έχει η πόλη μας σε υποδομές στο χώρο του λαϊκού αθλητισμού δεν τον απασχολούν. Ο κ. Φούρας, με την παρουσία του στην Πάτρα, έκανε πράγματι τη διαφορά, αλλά προς το αρνητικότερο. Η Πάτρα θα τον θυμάται από τα χρέη που θα αφήσει και από τις μεγαλοστομίες του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ