Τρίτη 14 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
φωτό

Στη μνήμη του σ. ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, που σαν σήμερα 14/7/2004, έφυγε από τη ζωή, η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Σεπολίων.

***

φωτό

Στη μνήμη του σ. ΑΛΕΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ και επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων και επί πολλά χρόνια μέλους του ΔΣ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), τα μέλη της ΚΟ Εμπόρων Αθήνας προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

* Ο Μυλωνόπουλος Κωνσταντίνος προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ των εργαζομένων στους ανελκυστήρες, αντί για στεφάνι, στη μνήμη του συντρόφου ΑΛΕΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ.

* Η Αλέκα Μουμούδη, φίλη, γειτόνισσα και συνεργάτιδα του ΑΛΕΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, στέλνει: «Ενα στερνό "αντίο" σ' ένα πνεύμα που βάδιζε σωστά, ήρεμα. Ενα "αντίο" και να σε θυμόμαστε Αλέκο».

***

φωτό

Την 1η Ιούλη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του πολυαγαπημένου μου πατέρα, προέδρου του Παραρτήματος Ζαχάρως της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και συνεπή αγωνιστή της δημοκρατίας, ΓΙΑΝΝΗ Α. ΤΣΑΡΟΥΧΑ.

Στην μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟ Ζαχάρως, στο «Ριζοσπάστη» που αγάπησε και διάβαζε καθημερινά, 100 ευρώ.

Ο γιος του Τάσος.

* Η οικογένεια του Νίκου Σαρηγιάννη προσφέρει, μέσω της ΚΟ Ζαχάρως, στο ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ στη μνήμη του αντιστασιακού ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ.

***

Η Ευγενία Πανταζή προσφέρει οικονομική ενίσχυση στο ΠΑΜΕ, στην μνήμη του γιου της ΧΑΡΗ, για τα παιδιά των μεταναστών.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΗΛΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ του Αθανασίου, ο οποίος απεβίωσε στις 13/4/2008 και κηδεύτηκε στο χωριό του Κάτω Καλλιθέα Σπερχειάδας, για την ονομαστική του εορτή, προσφέρουμε 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Χριστίνα

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
τα παιδιά του


ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ