Πέμπτη 16 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Με προβλήματα και... όνειρα

Οι παίκτες της ΑΕΛ ανοίγουν σήμερα πρώτοι από ελληνικής πλευράς το χορό των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων

Eurokinissi

Οι παίκτες της ΑΕΛ ανοίγουν σήμερα πρώτοι από ελληνικής πλευράς το χορό των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων
Την αυλαία των συμμετοχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανοίγει σήμερα (22.15, «Novasports 1») η Λάρισα. Στα πλαίσια του β' προκριματικού γύρου για το «Γιουρόπα Λιγκ» αντιμετωπίζει στην Ισλανδία την Ρέικιαβικ. Οι «βυσσινί», θεωρητικά, αποτελούν το φαβορί. Ομως, για να θέσουν στέρεες βάσεις πρόκρισης από σήμερα πρέπει να δικαιολογήσουν το χαρακτηρισμό εντός παιδιάς. Ξεπερνώντας υπολογίσιμα προβλήματα όπως την κούραση από το διάρκειας 16,5 ωρών ταξίδι, τις απουσίες (Γιαννακόπουλος, Κατσιαρός, Βενετίδης, Αμπουχατζίρα, Ντέλσον) και το γεγονός ότι η αντίπαλος είναι πιο έτοιμη, αφού το πρωτάθλημα Ισλανδίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο τεχνικός της Θεσσαλικής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, παραδέχτηκε πως «για πρώτη φορά στην καριέρα μου έχω τόσο περιορισμένες επιλογές. Ηταν λίγος ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας. Αλλά τις τελευταίες ημέρες ρίξαμε όλο το βάρος για να ετοιμάσουμε τους παίκτες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο ματς αυτό. Μπορεί να μας βγουν και σε καλό οι πολλές απουσίες, καθώς τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα πάρουν εμπειρίες που μπορούν να τα βοηθήσουν στο μέλλον».

Δεν πτοείται πάντως και επισημαίνει ότι «στόχος είναι πάντα η νίκη και γι' αυτή θα παίξουμε. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε από αύριο (σσ σήμερα) την υπόθεση πρόκριση». Με αντίπαλο μια ομάδα που «είναι επικίνδυνη στις στημένες φάσεις, ενώ διαθέτει κάποιους παίκτες με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Οπως ο Πορτογάλος αριστερός μπακ χαφ (Ζορντάο Ντιόγκο), ο κόφτης με το νούμερο 6 (Σέβαρσον) και ο Ολλανδός στην επίθεση (Ράικομαρ)».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ