Τρίτη 21 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Προς απεργία ο ΠΣΑΚ

Η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να αυξήσει σε τρεις τους Αμερικανούς που θα χρησιμοποιεί κάθε ομάδα στο νέο Πρωτάθλημα αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από πλευράς παικτών. Στην ψηφοφορία του ΠΣΑΚ, 44 από τους αθλητές που συμμετείχαν ψήφισαν υπέρ της απεργίας σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Μόλις 2 ψήφισαν υπέρ της απόφασης του ΕΣΑΚΕ και όλα αναμένεται να κριθούν από την απόφαση που θα πάρει η ΕΟΚ περί επικύρωσης ή όχι της αλλαγής του νόμου.

  • Ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση της ΚΑΕ Αρης η απόκτηση του Νίκου Χατζηβρέττα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο παίκτης από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ήρθε σε συμφωνία με τους «κίτρινους», στους οποίους επιστρέφει μετά τη σεζόν του 2001.
  • Σήμερα το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή της Εθνικής ανδρών για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.
  • Σε χτεσινό αγώνα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ρόδο η Εθνική νέων στην πρεμιέρα της Β' φάσης κέρδισε με 73-71 τη Ρωσία. Σήμερα (19.00, ΕΤ-1) αντιμετωπίζει την Ισπανία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ