Τετάρτη 22 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Κοντά σε Μάντζιο

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μάντζιο (οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟ φέρονται σε προχωρημένο στάδιο) επιβεβαίωσε χθες και ο Μπάγεβιτς, αν και αρνήθηκε ότι έχει μιλήσει μαζί του. Θεωρεί αρνητικά τελειωμένη για φέτος την περίπτωση Λεονάρντο («έχουμε σταματήσει. Πιστεύω ότι θα τον πάρουμε ελεύθερο του χρόνου»), αλλά άφησε και μια πιθανότητα («εκτός και αν γίνει κάτι άλλο που δεν πιστεύω να γίνει»).

Αναφορικά με το δεξί μπακ, υποστήριξε πως εξετάζονται δημοσιοποιημένες και μη περιπτώσεις, είπε ότι η ομάδα δε θα χρησιμοποιεί μόνο το 4-3-3 ως σύστημα, αλλά «αναλόγως τον αντίπαλο και τους παίκτες που έχουμε στην διάθεσή μας κι άλλα συστήματα», ενώ δήλωσε άγνοια για τις κινήσεις στο ιδιοκτησιακό. Ακόμα, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε πως θέλει να δουλέψει με 25-26 παίκτες, άρα (με τα υφιστάμενα δεδομένα) περίπου 5 θα δοθούν δανεικοί, και ότι θέλει καλή ευρωπαϊκή πορεία, «αλλά πρώτα πρέπει να μπούμε στους ομίλους».

  • Στον πρώτο της φιλικό αγώνα, για την τρέχουσα σεζόν, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 (39' Μπλάνκο - 60' Καντού) με την ρουμανική Κλουζ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ