Σάββατο 8 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Στα μέτρα των «Δικεφάλων»

Συγκρατημένα χαμόγελα σκόρπισε στους δυο «Δικέφαλους», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, η κλήρωση των αγώνων για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Ενωση κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη ρουμανική Βασλούι και ο ΠΑΟΚ την Ολλανδική Χέρενφεν, του γνωστού από τη θητεία στον Ολυμπιακό Τροντ Σόλιντ. Μάλιστα ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος καθώς απέφυγε αντιπάλους όπως η Βέρντερ Βρέμης και η Εβερτον.

Οσον αφορά την ΑΕΚ ήταν γνωστό ότι θα έπεφτε με μια εύκολη και βατή αντίπαλο και κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η Βασλούι. Η ομάδα της Ρουμανίας δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο για τους «κιτρινόμαυρους» που αν παρουσιαστούν σοβαροί δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Κάτι που επισήμανε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις δηλώσεις του, ενώ Καφές και Σκόκο δήλωσαν αισιόδοξοι για τις αναμετρήσεις. Πάντως εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι και η αισιοδοξία (ίσως και υπερβολική) των ανθρώπων της ρουμανικής ομάδας. Σημειώνεται πως στην προηγούμενη φάση η Βασλούι κατάφερε να αποκλείσει την Ομόνοια του Τάκη Λεμονή, παίρνοντας τη νίκη στη Ρουμανία και την ισοπαλία στην Κύπρο.

Τα χειρότερα απέφυγε ο ΠΑΟΚ και πλέον κόντρα στην Χέρενφεν έχει σαφώς πιο ισορροπημένη αποστολή. Η ολλανδική ομάδα φαντάζει να είναι στα μέτρα των Θεσσαλονικέων αρκεί βέβαια αυτοί να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό και να αποφύγουν στραπάτσο τύπου Βαλερένγκα.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 20 Αυγούστου (εκτός έδρας) και οι ρεβάνς στις 27 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ