Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΣΕ ΡΟΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ με την αντιλαϊκή πολιτική και τους εκφραστές της

Πανεργατικό συλλαλητήριο το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Συντριβανίου στις 6 το απόγευμα

  • Απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση, που ετοιμάζουν κυβέρνηση και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου ενόψει ΔΕΘ, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμικά, στο πανεργατικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.
  • Τα αντιλαϊκά και αντεργατικά νομοσχέδια και μέτρα που πέρασε η κυβέρνηση μέσα στο καλοκαίρι έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης, αλλά και της ΕΕ, των διεθνών οργανισμών (ΟΟΣΑ - ΔΝΤ), πατούν σε προηγούμενους νόμους του ΠΑΣΟΚ ή έχουν τη συγκατάθεσή του, στηρίζονται και από τις άλλες δυνάμεις του ευρωμονόδρομου.
  • Είναι απόλυτα βέβαιο πως στο αμέσως επόμενο διάστημα η επίθεση θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Πλευρές αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής θα παρουσιάσουν κυβέρνηση και κόμματα του ευρωμονόδρομου κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, κάνοντας προσπάθεια να καμουφλάρουν επιδέξια τον αντιλαϊκό της χαρακτήρα.
  • Χωρίς σύγκρουση μ' αυτή την πολιτική και τους πολιτικούς εκφραστές της δεν μπορεί να λυθούν τα προβλήματα. Με την κοινή δράση και πάλη της εργατικής τάξης, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, να απαιτήσουμε έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που στο κέντρο του να βρίσκεται η ικανοποίηση των σημερινών αναγκών των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ