Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θέατρο και μουσική στη Θεσσαλονίκη

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Το έργο «Δεν πληρώνω... δεν πληρώνω», του Ντάριο Φο, θα παρουσιαστεί στο θέατρο Κήπου, τη Δευτέρα και την Τρίτη, στις 21.15, στο πλαίσιο των «Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου» που διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Παίζουν: Μαριάνα Τουμασάτου, Ηρώ Λούπη, Πάνος Σκουρολιάκος, Νίκος Ορφανός, Δημήτρης Λιακόπουλος και Περικλής Αλμπάνης. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Αρζόγλου, τα σκηνικά - κοστούμια της Χριστίνας Κωστέα και η διασκευή του Γιάννη Καραχισαρίδη.

Ενώ στις 26 και 27 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστεί η «Βαβυλωνία» του Δημήτρη Κ. Βυζάντιου. Παίζουν: Ταξιάρχης Χάνος, Θάνος Δόβρης, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Νίκος Τουρνάκης κ.ά. Η σκηνοθεσία είναι του Θοδωρή Γκόνη και του Τάσου Ράτζου, τα σκηνικά - κοστούμια της Ελένης Στρούλια, η μουσική του Κωνσταντίνου Ευαγγελίδη και η σύνθεση τραγουδιών του Γιώργου Ανδρέου.

Το πρόγραμμα στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη έχει ως εξής: 25 και 26 Αυγούστου, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Στις 30 και 31 Αυγούστου, «Χοηφόρες» από το Θεσσαλικό Θέατρο. Την 1η του Σεπτέμβρη θα δώσει συναυλία η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Στις 6 του Σεπτέμβρη, το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τους «Πέρσες». Στις 11 του Σεπτέμβρη, παράσταση Χορού, «Carmen», Aida Gomez danzacompania. Στις 12 του Σεπτέμβρη, μουσική παράσταση «Λιλιπούπολη». Στις 14 του Σεπτέμβρη, συναυλία Luz Casal «Un ano de amor». Στις 16 του Σεπτέμβρη, συναυλία Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Ενώ, στο θέατρο Γης το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 31 Αυγούστου, συναυλία Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Στις 2 του Σεπτέμβρη συναυλία Αντώνη Ρέμου. Στις 7 του Σεπτέμβρη, Jose Carrera in concert. Στις 11 του Σεπτέμβρη, συναυλία Πλούταρχου. Στις 13 του Σεπτέμβρη, συναυλία των Γιώργου Νταλάρα, Παντελή Θαλασσινού και Μπάμπη Στόκα. Και στις 14 του Σεπτέμβρη, συναυλία Μάριου Φραγκούλη.


Παντελής Θαλασσινός
Παντελής Θαλασσινός

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ