Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΝΕΟΛΑΙΑ
Οι εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες

Το 35ο Φεστιβάλ κορυφώνεται με το τριήμερο εκδηλώσεων στην Αθήνα στις 17, 18 και 19 του Σεπτέμβρη στο γνώριμο χώρο της Πανεπιστημιούπολης, στα Ιλίσια.

Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται εκδηλώσεις:

Σήμερα, Τρίτη
  • Στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, στην κεντρική πλατεία, 8 μ.μ., με θέμα «Σοσιαλισμός και μετανάστες». Ομιλητής ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
  • Στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, στην Αγ. Βαρβάρα, στις 8 μ.μ., με θέμα τον ελεύθερο χρόνο. Ομιλήτρια η Ελένη Κιγιάκη, μέλος του Γραφείου Πόλης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.
Παρασκευή 4 του Σεπτέμβρη
  • Στην Πτολεμαΐδα, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ.. Ομιλητής ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, προβολή για τις εργασιακές σχέσεις και λαϊκό γλέντι με την «Αργίτικη Κομπανία».
  • Στα Γρεβενά, στην κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ. Ομιλητής ο Κώστας Χατζηδαμιανός, γραμματέας του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, προβολή για το ενιαίο 12χρονο σχολείο και αφιέρωμα στον ποιητή Γ. Ρίτσο από τοπικό συγκρότημα.
Παρασκευή και Σάββατο, 4 και 5 του Σεπτέμβρη
  • Στην Πάτρα, στο Κάστρο, στις 8 μ.μ. Την πρώτη μέρα, Παρασκευή, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Ελταχήρ, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα γίνει συζήτηση για την πείρα από τη σοσιαλιστική οικοδόμηση τον 20ό αιώνα, ενώ συναυλίες θα δώσουν οι Λάκης Παπαδόπουλος, Φίλιππος Πλιάτσικας και πολλά άλλα συγκροτήματα. Τη δεύτερη μέρα, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα γίνει συζήτηση για την αντίληψη του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό, ενώ συναυλίες θα δώσουν οι Χρήστος Θηβαίος, Μανώλης Μητσιάς και πολλά άλλα συγκροτήματα.
  • Στο Βόλο, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Την πρώτη μέρα, Παρασκευή, στις 9 μ.μ. θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, συναυλία των Π. Κατσιμίχα και Μ. Ξυδούς.
  • Στην Αρτα, στην πλατεία Σκουφά, στις 8.30 μ.μ. Την πρώτη μέρα, Παρασκευή, θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μαθητικό συγκρότημα, αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο με το συγκρότημα του Θωμά Φώτη και λαϊκό γλέντι. Τη δεύτερη μέρα, θα γίνει συζήτηση για το σοσιαλισμό και συναυλίες έντεχνης, λατινοαμερικάνικης και ρεμπέτικης μουσικής.
Σάββατο 5 του Σεπτέμβρη
  • Στην Ελευσίνα, στην πλατεία Ηρώων, στις 8.30 μ.μ. Ομιλητής ο Παναγιώτης Σοφός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, αφιέρωμα στο πολιτικό και έντεχνο τραγούδι.
  • Στο Κορωπί, στον πεζόδρομο, στις 8.30 μ.μ. Ομιλητής ο Τάσος Τραβασάρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, συναυλίες ερασιτεχνικών συγκροτημάτων και σατιρικό σκετς ενάντια στον αντικομμουνισμό.
  • Στο Ρέθυμνο, στο Δημοτικό Κήπο, στις 9 μ.μ. Ομιλητής ο Θανάσης Γκώγκος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ