Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Ηπειρώτικο πολυθέαμα στο «Κατράκειο»

Πετρολούκας Χαλκιάς

ICON

Πετρολούκας Χαλκιάς
Ηχοι, φωνές και χοροί της Ηπείρου θα πλημμυρίσουν το «Κατράκειο» Θέατρο της Νίκαιας, το διήμερο 12 και 13 Σεπτεμβρίου, όπου θα φιλοξενηθεί το Ηπειρώτικο Πολυθέαμα, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας και το Πνευματικό Κέντρο του δήμου, σε συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νίκαια - Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2009». Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

12/9: Ερμηνευτές του «έντεχνου» ρεπερτορίου σε ηπειρώτικα παραδοσιακά τραγούδια. Συμμετέχουν: Ελένη Δήμου, Γιώργος Μεράντζας, Δημήτρης Υφαντής, Κώστας Μάντζιος, Κώστας Λεοντίδης.

13/9: Παραδοσιακή βραδιά. Συμμετέχουν: Η χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, το Πολυφωνικό της Αδελφότητας Αετόπετρας Δωδώνης, τα χορευτικά συγκροτήματα της Αδ. Αετόπετρας και Λίθινο Ιωαννίνων, του Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου, του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου, Πνευματικό κέντρο Δήμου Νίκαιας και Σύνδεσμος Ηπειρωτών Πειραιά. Τραγουδούν: Αντώνης Κυρίτσης, Στέλιος Μπέλλος, Ηλίας Κόντης, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Δημήτρης Τζουμερκιώτης, Κώστας Μήτσης, Βαγγέλης Κώτσου, Δάφνη Νικολάου. Παίζουν οι Μουσικοί: Πετρολούκας Χαλκιάς: κλαρίνο, Μπάμπης Χαλκιάς: κλαρίνο, Πέτρος Χαλκιάς: κλαρίνο, Αχιλλέας Χαλκιάς: βιολί, Αθανάσιος Μαρκόπουλος: λαούτο, Θοδωρής Μπαλντούμας: ντέφι. Θα λειτουργεί ταβέρνα με παραδοσιακούς μεζέδες και στο τέλος κάθε παράστασης ακολουθεί ηπειρωτικό γλέντι με τον Πετρολούκα Χαλκιά.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν και τις δύο ημέρες στις 7 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ