Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ανέβηκε η ψυχολογία

Η νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Αλκμάαρ με 1-0, ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας. Υπερήφανος για την κατάθεση ψυχής των παικτών δήλωσε μετά το ματς ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να προετοιμαστούμε καλύτερα. Σίγουρα και οι παίκτες ήθελαν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαν πάθος. Ημασταν καλά διαβασμένοι στο παιχνίδι. Δείξαμε και περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Δε θεωρώ ότι ήταν μόνο ψυχολογικό το θέμα. Ημασταν καλύτερα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο...».

Ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης είπε: «Είναι πολύ ευχάριστο να νικάει η ομάδα σου και να έχεις πετύχει εσύ το γκολ, αλλά ειλικρινά δε με νοιάζει. Είμαστε καλή ομάδα, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Αυτή η επιτυχία έχει μεγάλη σημασία από πλευράς ψυχολογίας. Το τελευταίο δίμηνο ήταν μια κακή παρένθεση για την οποία δε φταίει μόνο ο προπονητής, αλλά όλοι μας».

Ο νέος τεχνικός των ερυθρολεύκων Ζίκο δήλωσε: «Η ομάδα έχει δυναμική και νομίζω ότι με σκληρή δουλειά θα φτάσουμε την ομάδα ακόμη ψηλότερα. Εμεινα έκθαμβος με τον κόσμο και πιστεύω ότι και με τη βοήθειά του θα φτάσουμε στους στόχους μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ