Σάββατο 3 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εκλογές στον «902»

Την εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτώβρη θα «καλύψουν» με ένα πλούσιο πρόγραμμα η τηλεόραση του «902» και ο «902 Αριστερά στα FM».

Στην τηλεόραση του «902» το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί έως και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων και από το τελευταίο εκλογικό τμήμα της χώρας. Ολο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του σταθμού θα καλύπτει από το πρωί και έως το κλείσιμο της κάλπης την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας σε όλη τη χώρα, τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και θα μεταδίδει χρήσιμες πληροφορίες. Από τις 7 το απόγευμα και μετά, οπότε κλείνουν οι κάλπες, οι δημοσιογράφοι του σταθμού μεταφέρουν το κλίμα και την εικόνα από όλα τα επιτελεία των κομμάτων, ενώ καλεσμένοι από όλες τις πολιτικές δυνάμεις σχολιάζουν το «έξιτ πολ», τη ροή των αποτελεσμάτων και κυρίως την «επόμενη ημέρα», έτσι όπως θα διαμορφώνεται από το εκλογικό αποτέλεσμα. Στα στούντιο της τηλεόρασης του «902» θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Γιούλη Ασημακοπούλου, Ορέστης Παντελόγλου, Μιχάλης Χάρος, Κώστας Ψωμιάδης, Κώστας Τσίφτης, Βούλα Τσιβόλα, Κώστας Καραχάλιος, Γιάννης Χατζηγεωργίου και Γιάννης Ευσταθίου.

Το «εκλογικό» πρόγραμμα του «902 Αριστερά στα FM» θα αρχίσει την Κυριακή στις 7 το πρωί και θα τελειώσει όταν θα διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Ολο το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού παρακολουθεί, καταγράφει και μεταδίδει σε ένα πρόγραμμα διαρκούς ροής όλες τις ειδήσεις και τα γεγονότα στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας μέχρι τις 6 το απόγευμα. Στις 6 μ.μ. αρχίζει ο «μαραθώνιος» των εκλογικών αποτελεσμάτων. Ακούστε τα αποτελέσματα των exit polls, τις πρώτες εκτιμήσεις, τη ροή των αποτελεσμάτων απ' όλη την Ελλάδα, συζητήσεις με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων για την εκτίμηση του αποτελέσματος, τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ