Δευτέρα 5 Οχτώβρη 2009 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Δυνατές αναμετρήσεις

Τη Λάρισα θα αντιμετωπίσει σήμερα στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ

Icon

Τη Λάρισα θα αντιμετωπίσει σήμερα στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ
Τη Λάρισα υποδέχεται σήμερα ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (21.15 ΝΟΒΑ) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής που γίνεται σε δυο δόσεις. Ο Τεν Κάτε δήλωσε για το ματς: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Ξάνθη (19.00 ΝΕΤ) στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαντζουράκη. Ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να πάμε ακόμη πιο μπροστά».

Στα άλλα σημερινά παιχνίδια έχουμε Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης (16.45 ΝΟΒΑ), Πανιώνιος - Ατρόμητος (16.45 ΝΟΒΑ) και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή (19.00 ΝΟΒΑ).

  • Το Σάββατο, χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Λεβαδειακό και βρέθηκε, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού, στην κορυφή της βαθμολογίας. Εύκολα - όπως αναμενόταν - και γρήγορα οι «ερυθρόλευκοι» υλοποίησαν το στόχο τους. Μόλις στο 5ο λεπτό έκαναν το 1-0 (Οσκαρ) και από κει και πέρα όλα έγιναν ακόμα πιο απλά. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου - χάρη στα γκολ των Ντουντού (29' πέναλτι), Ντιόγκο (40') - το σκορ είχε ήδη φτάσει στο 3-0 και η κατάκτηση των τριών βαθμών είχε «κλειδώσει».

Αν και καλύτερος, ο Αρης «σκόνταψε» στην Κομοτηνή, αφού έμεινε στο 1-1 (12' Φαγιάρδο πεν. - 45' Φλάβιο) με τον Πανθρακικό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν - στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα - καλύτεροι, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν και με το συνδυασμό μαζικής άμυνας και τύχης να αποσπάσουν ισοπαλία, παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση.

Το δίκαιον της αδικίας θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του παιχνιδιού στα Γιάννινα, όπου ο ΠΑΣ επικράτησε με 2-1 (21', 84'Σαϊτιώτης - 90+ Ιωάννου) της Καβάλας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν, αλλά περίπου μετά το μισάωρο, κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» πανηγύρισε τη νίκη για τέσσερις λόγους: Για τους Σαϊτιώτη, Ελευθερόπουλο, Μενδρινό και τις κακές τελικές επιλογές των «Αργοναυτών». Οι «μπλε» έχασαν ένα ...τσουβάλι ευκαιρίες όχι απλά για να μην ηττηθούν, αλλά και να πάρουν μια ευρεία νίκη.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ