Δευτέρα 5 Οχτώβρη 2009 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τροχαία δυστυχήματα με τέσσερις νεκρούς

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και έξι τραυματίστηκαν σε έξι τροχαία δυστυχήματα μέσα σε 48 ώρες. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν προσπάθησαν να βοηθήσουν έναν οδηγό, που το αυτοκίνητό του είχε υποστεί βλάβη, στον κόμβο Βελεστίνου, στην Εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα. Οι δύο άτυχοι άνδρες σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου και βαρύ όχημα προσέκρουσε στο αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Ακόμα, ένας 45χρονος σκοτώθηκε στο 49ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καλαμάτας - Αρεόπολης και ένας ακόμα τραυματίστηκε όταν το θύμα έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το δυστύχημα συνέβη κάτω από άγνωστες συνθήκες αν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για υπερβολική ταχύτητα. Ο συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην παλαιά Εθνική Οδό Θηβών - Λιβαδειάς, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας τραυματίστηκε από τη σύγκρουση ασθενοφόρου με αυτοκίνητο. Ειδικότερα, το ασθενοφόρο προσπάθησε να προσπεράσει το όχημα το οποίο όμως είχε σταματήσει για να στρίψει αριστερά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είδε την προειδοποίηση του ασθενοφόρου για προσπέραση.

Στα Γιάννενα, και ειδικότερα έξω από το χωριό Αβγό, τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με λεωφορείο μεταφοράς κρατουμένων του Τμήματος Μεταγωγών Πάτρας.

Ενα άτομο τραυματίστηκε χτες το απόγευμα στην οδό Βλάχου, στην Εκάλη, όταν για άγνωστο λόγο το όχημα που οδηγούσε ανατράπηκε. Πυροσβέστες προσπάθησαν και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν από τις λαμαρίνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ