Τρίτη 6 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Να βάλει τις βάσεις

Tις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους της φετινής Ευρωλίγκας, κάτι που αν συμβεί θα είναι πρώτη φορά στην ιστορία του, θέλει να βάλει από σήμερα το Μαρούσι που για τον Β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης υποδέχεται στο ΣΕΦ την Αλμπα Βερολίνου (21.00). Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι να πάρει τη νίκη με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά ώστε στη ρεβάνς της Γερμανίας να έχει πιο εύκολο έργο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Η ψυχολογία στην ομάδα είναι στα ύψη μετά την εντυπωσιακή νίκη πρόκριση επί του Αρη και την καλή εμφάνιση και όλοι ευελπιστούν ότι θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Σήμερα διεξάγεται και ο άλλος αγώνας για το β' προκριματικό γύρο, μεταξύ της Μπενετόν Τρεβίζο και της Ορλεάν.

  • Τα τυπικά φαίνεται να απομένουν προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του Αρη με τον Ελληνα τεχνικό Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Αντρέα Ματσόν που αποχώρησε μετά την ήττα από το Μαρούσι και τον αποκλεισμό από τα προκριματικά της Ευρωλίγκα. Ο Κατσικάρης φαίνεται να είναι πιο κοντά σε σχέση με την έτερη επιλογή των «κιτρίνων», του Γιούρι Ζντόβτς.
  • Επιστολή συμπαράστασης στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) έστειλε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ). Ο ΣΕΠΚ καλεί τα μέλη του να στηρίξουν την απόφαση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις, δεδομένου ότι τα αιτήματα είναι επί το πλείστον κοινά κι αφορούν τόσο τους παίκτες όσο και τους προπονητές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ