Τρίτη 6 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
φωτό

Στις 6 Οκτώβρη πριν 7 χρόνια, πέθανε η μητέρα μας ΑΝΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ, οπαδός και ψηφοφόρος του Κόμματος.

Στη μνήμη της, τα παιδιά της Νίτσα, Λούλα, Γιώτης προσφέρουν 50 ευρώ, για την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα του Κόμματος, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Νίτσα - Λούλα, Παναγιώτης Γρηγοριάδης

***

Στις 6 Οκτώβρη του 2006 έχασα τη μονάκριβή και χιλιάκριβη αδερφή μου ΑΡΓΥΡΩ ΓΚΑΜΙΝΗ - ΒΕΛΙΟΥ.

Στη μνήμη της προσφέρω 150 ευρώ στο ηρωικό και τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Νέας Ερυθραίας.

Κική Γκαμίνη

***

Στη μνήμη της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ Γ. ΣΑΡΡΗ, που κηδεύεται σήμερα στον Κοσμά Κυνουρίας, τα ανίψια της Κυριάκος και Μαρία Σαρρή προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, η συντρόφισσά του Περιστέρα πρόσφερε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ελληνορώσων.

***

Στη μνήμη των ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΔΗ (καπετάν Μήτρου) και ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΔΗ (Μπουτζόγιαννη), αντάρτες του ΕΛΑΣ από την Πύλο Μεσσηνίας, ο αδελφός τους Μιχάλης προσφέρει οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Αμαρουσίου.

***

Η Ε. Β., στη μνήμη των αγωνιστών στελεχών του ΚΚΕ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑ, που εκτελέστηκε στην Κεφαλονιά το 1948, και ΓΙΑΝΝΗ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ, που πέθανε στις 6/2/2005, προσφέρει 100 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, παράρτημα Παγκρατίου.

***

φωτό

Πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής σ. ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΑΜΟΣ. Ο σ. Θράσος από νεαρή ηλικία εντάχτηκε μαζί με τη σύντροφό του Λέλα στο ΕΑΜ. Δραστηριοποιήθηκε στον εφεδρικό ΕΛΑΣ στην περιοχή Κολωνού, παλεύοντας μαζί με χιλιάδες άλλους αγωνιστές για την απελευθέρωση και μέχρι το τέλος της ζωής του συνέχισε να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του εργαζόμενου λαού, για καλύτερες συνθήκες ζωής, για ειρήνη και δημοκρατία, για μια δίκαιη κοινωνία μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
Οι σύντροφοί του από τους Θρακομακεδόνες, η γυναίκα του, τα παιδιά τους και τα εγγόνια του υπόσχονται να συνεχίσουν τον αγώνα του και προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Θρακομακεδόνων του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΔΟΪΤΣΙΔΗ, συνάδελφοί του προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγαπημένων και αξέχαστων αδελφών μας, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ που στις 24 Νοέμβρη, συμπληρώνονται 7 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας, και ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ που συμπληρώθηκαν 60 χρόνια στις 8 Αυγούστου από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την ενίσχυση του αγώνα του 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Λυκότρυπας.

Γιώργος και Ελένη Λιναρδή


ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΑΝΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ
ΑΝΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ