Σάββατο 10 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Σήμερα διεξάγεται το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Σχολείων Δήμου Καλαμαριάς, που διοργανώνει η Ενωση Συλλόγων Γονέων της πόλης με σύνθημα: «Τραγουδάμε για την Παιδεία. Αγωνιζόμαστε για το Δημόσιο και Δωρεάν Σχολείο και την Ποιοτική του Αναβάθμιση». Το Φεστιβάλ γίνεται στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Δημαρχείου στην Καλαμαριά. Συμμετέχουν μαθητικά μουσικά συγκροτήματα Γυμνασίων και Λυκείων που ενώνουν το τραγούδι τους για τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση και την ποιοτική της αναβάθμιση.

*** Δικάζεται τη Δευτέρα 12 Οκτώβρη, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο επίκουρος καθηγητής και συνδικαλιστής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τάκης Πολίτης, που διώκεται επειδή αρνήθηκε να υποβάλει γραπτή δήλωση συμμετοχής του σε απεργία τον Απρίλη του 2006. Το ΔΣ του Συλλόγου ΔΕΠ του ιδρύματος έχει κηρύξει στάση εργασίας τη μέρα της δίκης από τις 9 π.μ. έως τις 12 μ.

*** Για τη Δευτέρα 12 Οκτώβρη έχει οριστεί η νέα συνάντηση των παρατάξεων των πανεπιστημίων, προκειμένου να συζητήσουν για τη διεξαγωγή Πανσπουδαστικού Συνεδρίου της ΕΦΕΕ και να ορίσουν ημερομηνία για τη διεξαγωγή του, όπως φαίνεται μέσα στον Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ