Σάββατο 17 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
Επιλογές
Εικαστικοί διάλογοι

Εργο του Κώστα Παππά
Εργο του Κώστα Παππά
Σε διάλογο με τις ανεξίτηλες μνήμες της παιδικής ηλικίας καλεί ο Κώστας Παππάς στη νέα του δουλειά, με θέμα το λούνα - παρκ, που παρουσιάζεται (έως 30/10) στην γκαλερί «Αγκάθι» (Μηθύμνης 12 και Επτανήσου). Πρόκειται για τη δεύτερη ατομική έκθεσή του που περιλαμβάνει 15 δημιουργίες μικρών και μεγαλύτερων διαστάσεων.

  • Στο Μέγαρο Εϋνάρδου του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τράπεζας (Αγίου Κωνσταντίνου 20) παρουσιάζεται μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλεξανδρινού ζωγράφου Γιάννη Μαγκανάρη (1918 - 2007). Παράλληλα με την έκθεση, κυκλοφόρησε το πρώτο λεύκωμα αναδρομής στο έργο του δημιουργού. Μια καλαίσθητη έκδοση με κείμενα και φωτογραφίες έργων από όλες τις περιόδους δημιουργίας του καλλιτέχνη.
  • «Χρωματικές διαβαθμίσεις» τιτλοφορείται η έκθεση ζωγραφικής της Αλίκης Δεβλέτογλου, που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (7.30μ.μ.) στην γκαλερί «Αργώ» (Νεοφύτου Δούκα 5).
  • Την Τρίτη, στην γκαλερί «Αστρολάβος artlife» (Ηροδότου 11), εγκαινιάζονται οι εκθέσεις ζωγραφικής του ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη, με τίτλο: «Για όσα φαίνονται και δεν φαίνονται» και η έκθεση καλλιτεχνικών κατασκευών από παπιέ - μασέ της Αρτεμης Μακρίδου, με τίτλο: «Μ(ή)λα μου».
  • Την πρόσφατη εικαστική του δημιουργία παρουσιάζει την ίδια μέρα ο Νικήτας Φλέσσας, στην γκαλερί «Σκουφά» (Σκουφά 4). Εργα, κυρίως μεγάλων διαστάσεων, με την τεχνική της αυγοτέμπερας.
  • Μέχρι τις 3/11 διαρκεί η έκθεση ζωγραφικής του Αιμίλιου Εδεν στην αίθουσα «Καπλανών 5». Με τίτλο «Τα μη λεγόμενα» είναι αφιερωμένη στην μνήμη του ιατρού και ερευνητή Γεώργιου Παπανικολάου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ