Σάββατο 17 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΑΓΑΝΑ
Νέα κινητοποίηση για τα διόδια

Σε νέα κινητοποίηση ενάντια στα διόδια που στήθηκαν παράπλευρα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στον κόμβο της Τραγάνας Φθιώτιδας, προχώρησαν οι κάτοικοι χθες το απόγευμα και για τέσσερις ώρες, απαιτώντας την άμεση κατάργησή τους. Με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων της περιοχής, από τις 4 το απόγευμα ως τις 8 το βράδυ κατέλαβαν τα πλευρικά διόδια - πληρώνουν χαράτσι 1,75 ευρώ κάθε φορά που θέλουν να μετακινηθούν από το σπίτι τους και για τις δουλειές τους - επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οδηγών.

Ο πλευρικός σταθμός διοδίων που λειτουργεί εδώ και δέκα μέρες, βρίσκεται ουσιαστικά μέσα στο χωριό (στα πρώτα σπίτια) και με τη λειτουργία του έχει δημιουργήσει μεγάλη αύξηση της κυκλοφορίας στην περιοχή ενώ ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι ατυχημάτων για τους κατοίκους και κυρίως τα μικρά παιδιά καθώς κατά μήκος του δρόμου βρίσκεται το νηπιαγωγείο και το σχολείο.

Το νέο αγωνιστικό ραντεβού δόθηκε για αύριο, Κυριακή 18 Οκτώβρη, στις 4 μ.μ., με στόχο κατάληψη των διοδίων επί της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας και την ελεύθερη διέλευση των οδηγών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ