Τετάρτη 21 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Βήμα πρόκρισης

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ Μήτρογλου

Eurokinissi

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ Μήτρογλου
Νίκη που ισοδυναμεί με ...μισή πρόκριση έκανε χτες ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Το συγκρότημα του Ζίκο επιβλήθηκε στο τέλος των Βέλγων και έτσι είναι πολύ κοντά στην επόμενη φάση του θεσμού. Το ματς όμως δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού ο Ντε Καμάργκο άνοιξε το σκορ για τη Λιέγη με δυνατό σουτ στο 37'. Οι ερυθρόλευκοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 43' με ωραία κεφαλιά του Μήτρογλου. Είχαν δοκάρι στο 27' με τον Γκαλέτι (όπως και οι Βέλγοι στο 69' με τον Γιοβάνοβιτς). Στην επανάληψη ανέβηκε η απόδοση του Ολυμπιακού και η λύτρωση ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Στολτίδη με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Μετά τον αγώνα ο Ζίκο τόνισε: «Ολα τα χρωστάμε στον κόσμο, αφού και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μας υποστήριζε. Εχουμε την τύχη στα χέρια μας, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει». Στο άλλο ματς του ομίλου Αλκμάαρ και Αρσεναλ έμειναν στο 1-1. Η βαθμολογία: Αρσεναλ 7, Ολυμπιακός 6, Αλκμάαρ 2, Σταντάρ Λιέγης 1.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί (68' Στολτίδης), Γκαλέτι, Οσκαρ, Μήτρογλου.

Σταντάρ Λιέγης: Μπολάτ, Ρικάρντο, Φελίπε, Νταλμά (50' Γκονζάλες), Μποκανί, Ντε Καμάργκο (89' Μισέζ), Καμοτσάτο, Σαρ, Μανγκαλά, Γιοβάνοβιτς, Βίτσελ.

Στα άλλα σημερινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστούν: Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν (21.45 ΝΕΤ), Πόρτο - ΑΠΟΕΛ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπορντό - Μπάγερν, Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα, Βόλσφμπουργκ - Μπεσίκτας, Ζυρίχη - Μαρσέιγ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ