Σάββατο 24 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, γραμματέα της ΚΟΒ Νοσοκομείου «Μεταξά», που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν ένα χρόνο, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ «Μεταξά». Σύντροφε Αλέξανδρε, συνεχίζουμε τον αγώνα σου.

Οι σύντροφοί σου από την ΚΟΒ «Μεταξά».

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης - Μακρονησιώτη ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ο Σωτήρης Κράνιας, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του αντιδικτατορικού αγώνα, Μακρονησιώτης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ προσφέρει, στα κεντρικά της Οργάνωσης 100 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου των τιμημένων νεκρών ηρώων του ΔΣΕ στη μάχη της Φλώρινας.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ, καθώς και στη μνήμη όλων των συντρόφων αγωνιστών του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Κεφαλλονιάς, που έδωσαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν, τη ζωή τους, για τη λευτεριά και την προκοπή του λαού μας. Επίσης, στο ηρωικό τέκνο της Σοβιετικής Ενωσης ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, τον εκτελεστή του φασιστικού τέρατος οδηγώντας τον ηρωικό Κόκκινο Στρατό στη νίκη για την πατρίδα του και όλον τον κόσμο, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Κορυδαλλού, στο Κόμμα.

Ο γιος τους Ερωτόκριτος

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ
***

Η συναγωνίστρια Αλεξάνδρα Οικονομάκου, μαχήτρια του ΔΣΕ στον Ταΰγετο, προσφέρει 300 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα, στη μνήμη του αδελφού της ΘΟΔΩΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ και των χωριανών της ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΛΑΓΩΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΣΚΑΝΤΖΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΣΥΒΙΛΙΑ ΘΩΜΑ, ΛΑΓΑΡΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΜΟΥΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ, ΠΙΛΑΛΗ ΚΟΥΛΗ, ΚΟΥΖΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που έπεσαν στο ΔΣΕ. Επίσης, στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους Χίτες στις φυλακές της Σπάρτης ΛΑΓΩΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΩΣ, ΜΑΛΑΒΑ ΝΙΚΟΥ, ΜΙΧΑΛΕΑ ΦΩΤΗ και ΚΑΝΟΥΝΗ ΘΥΜΙΟΥ που έπεσε στον ΕΛΑΣ.


ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ