Τετάρτη 28 Οχτώβρη 2009 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Δυσκολίες για δύο

Αποστολές εκτός έδρας για τους δύο από τους τρεις εκπροσώπους της Ελλάδας στην φετινή Ευρωλίγκα περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Ολυμπιακός και Μαρούσι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε Ισπανία κόντρα στην Μάλαγα και στην Σλοβενία με αντίπαλο την Ολύμπια αντίστοιχα. Αντίθετα, πιο εύκολο έργο έχει αύριο ο Παναθηναϊκός που θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Κίμκι.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την...προπόνηση στην πρεμιέρα κόντρα στην Ορλεάν αρχίζουν από σήμερα τα δύσκολα και μάλιστα απέναντι σε ένα παλιό τους γνώριμο αφού στη Μάλαγα θα βρουν τον Ισίδωρο Πρίντεζη. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δηλώνει ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ωστόσο επισημαίνει ότι ακόμα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Με εφαλτήριο την καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (παρά την ήττα) και έχοντας αποβάλει το άγχος του πρωτάρη της διοργάνωσης το Μαρούσι ταξιδεύει στη Σλοβενία για να αντιμετωπίσει την πιο έμπειρη και ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος Ολύμπια μετά την ανανέωση που έκανε το καλοκαίρι. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους παίκτες του να ξεπερνάνε εύκολα την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, καθώς δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν της Καβάλας για το πρωτάθλημα.

Εχοντας, ήδη, το πρώτο εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα στην κατοχή του μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Αρμάνι Μιλάνο, ο Παναθηναϊκός κάνει αύριο ποδαρικό και στο σπίτι του φιλοξενώντας την πρωτάρα στην διοργάνωση ρωσική Κίμκι.

Tο πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Μάλαγα - Ολυμπιακός (21.45 ΝΟΒΑ). ΑΥΡΙΟ: Ολύμπια - Μαρούσι (21.30 ΝΟΒΑ), ΠΑΟ - Κίμκι (21.00 ΣΚΑΪ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ