Σάββατο 7 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φρόσω Μανίτσα - Κοττορού
Φρόσω Μανίτσα - Κοττορού
φωτό

Στις 28 Οκτώβρη έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας χωριανός ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ. Γεννημένος στα Δαμουλιαννάτα Ληξουρίου, Αγωνιστής του ΕΑΜ και της Εθνικής Αντίστασης, παρέμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του στη θεωρεία και στις αρχές του ΚΚΕ.

Η σύζυγος, τα παιδιά του, τα εγγόνια, τα ανίψια του και συγγενείς του προσφέρουν το ποσό των 500 ευρώ για την Ανέγερση του μνημείου του Δημοκρατικού Στρατού.

Επίσης, η Κ.Ο. του ΚΚΕ Δαμουλιανάτων οπαδοί και φίλοι προσφέρουν 200 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα σοφό και σεβάσμιο Γέροντα.

***

φωτό

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΦΡΟΣΩΣ Μανίτσα - ΚΟΤΤΟΡΟΥ, που «έφυγε» πριν από 9 μήνες στις 6.2.09, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Σπύρος

***

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου μου ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ προσφέρω 150 ευρώ στην ΚΟ Ηλιούπολης του ΚΚΕ.

Βασίλης Μανθάς

***

φωτό 2

Στη μνήμη του αδερφού μου ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, και του ανιψιού μου ΙΟΡΔΑΝΗ ΣΠ. ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ ενίσχυση 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αλμυρού Μαγνησίας.

Βασίλης Πορφυρίου

***

φωτό

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΙΩΤΗ, μηχανικού του Εμπ. Ναυτικού που έχασε τη ζωή του σε ναυάγιο στο Μεσσηνιακό κόλπο, η αδερφή του Καλομοίρα και ο γαμπρός του Σωτήρης Κράνιας, προσφέρουν, ως δεύτερη δόση, στην ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Βύρωνα, 50 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου των ηρώων αγωνιστών του ΔΣΕ στη μάχη της Φλώρινας.

***

H Χριστίνα Γεωργοπούλου - Στεφανή, στη μνήμη των αδελφών της ΓΙΩΡΓΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ, ΜΗΤΣΟΥ, ΝΙΚΟΥ και ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ και των γαμπρών μου ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρει 50 ευρώ στο Κόμμα.


Γεράσιμος Θεοφιλάτος
Γεράσιμος Θεοφιλάτος

Σπύρος Πορφύριος
Σπύρος Πορφύριος

Ιορδάνης Σπ. Πορφύριος
Ιορδάνης Σπ. Πορφύριος

Νίκος Μουσουλιώτης
Νίκος Μουσουλιώτης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ