Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Η απάντηση της απατημένης

«Να γδυθώ ή θα με γδύσεις;» (ALPHA 00.15)
«Να γδυθώ ή θα με γδύσεις;» (ALPHA 00.15)
Μέτρια η αποψινή τηλεοπτική βραδιά. Πάντως αν επιμείνει κάποιος τηλεοπτικά μπορεί να δει κάποια ταινία, έτσι για να περάσει την ώρα του, χωρίς απαιτήσεις.

Από τον ALPHA στη 00.15 «Να γδυθώ ή θα με γδύσεις;» του Ρίτσαρντ Λανγκ.

Είναι η ιστορία ενός μεσήλικα καθηγητή που ερωτεύεται τη μαθήτριά του. Στην αρχή κρύβει τη σχέση του, από τη γυναίκα του, μα κάποια στιγμή αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Της το ομολογεί και την εγκαταλείπει. Στην αρχή η γυναίκα παθαίνει σοκ, έπειτα όμως συνέρχεται και αποφασίζει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Ο πρώτος ανόητος και βαρετός άνδρας που θα πέσει στο δρόμο της θα γίνει εραστής της. Βρίσκεται και γίνεται. Οταν ο σύζυγος επιστρέφει σπίτι του, όχι για να μείνει, αλλά για να δει εάν η γυναίκα του έχει αυτοκτονήσει ή έστω είναι ετοιμοθάνατη από τη λύπη της για την «απώλεια», τη βλέπει να μοιάζει μια χαρά στην υγεία της. Τόσο καλά που δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του: η γυναίκα του έχει φίλο. Και να ήταν μόνον αυτό, η κυρία αυτή έχει το θράσος να του προτείνει να περάσουν διακοπές και οι τέσσερις μαζί στο βουνό, μια και το σπίτι είναι και των δύο. Και δυστυχώς για την πανέμορφη μαθήτριά του δέχεται. Η κατάσταση είναι που είναι περίπλοκη, αλλά με τον ερχομό της κόρης τους γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη. Με τους: Αντονι Χόπκινς, Σίρλεϊ Μακ Λέιν και Μπο Ντέρεκ.

Από τον ΑΝΤΕΝΝΑ στις 21.00 «Αποκαλύψεις» του Μπάρι Λέβινσον.

Ο Τομ Σάντερς, στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας, καταφέρνει να κερδίσει την πολυπόθητη προαγωγή του, που τόσο περίμενε. Η χαρά του όμως μετατρέπεται σε αγωνία, όταν ανακαλύπτει πως ο νέος του προϊστάμενος του είναι η γυναίκα με την οποία κάποτε είχε ένα θυελλώδη έρωτα πριν από δέκα χρόνια. Εκείνη προσπαθεί να τον εκδικηθεί με το να τον αποπλανήσει και ο ήρωας για να αμυνθεί τη μηνύει για σεξουαλική παρενόχληση. Ομως το ενδιαφέρον της ταινίας δεν επικεντρώνεται στον ερωτικό τομέα, αλλά στη γενικότερη συνωμοσία που έχει στόχο τον απόλυτο έλεγχο μιας πολυεθνικής εταιρίας. Με τους: Μάικλ Ντάγκλας, Ντέμι Μουρ και Ντόναλντ Σάδερλαντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ