Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΣΑΚ
«Θα εφαρμοστούν οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης»

Μιλώντας στο «Ρ» ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου των παικτών, Κώστας Αλεξανδρίδης, δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν ενω σχολιάζει και την καθυστερημένη κίνηση του ΕΣΑΚΕ για διάλογο

Τίποτα δε φαίνεται να πτοεί τους παίκτες ενόψει της επερχόμενης απεργίας που έχουν εξαγγείλει για την 4η αγωνιστική της Α1 και την 5η της Α2. Ακόμα και η προχτεσινή κίνηση του ΕΣΑΚΕ που με σημαντική καθυστέρηση (αφού οι προειδοποιήσεις για κινητοποιήσεις υπήρχαν εδώ και ενάμιση μήνα περίπου) αποφάσισε έπειτα από ΔΣ να καλέσει σε διάλογο τους παίκτες και να μην προχωρήσουν στις κινητοποιήσεις, δεν άλλαξε κάτι στις διαθέσεις των παικτών. Αντίθετα αυτό που υπάρχει είναι η πίστη στις κινητοποιήσεις και η αισιοδοξία για την επιτυχία τους.

Μιλώντας στο «Ρ» ο γενικός διευθυντής του ΠΣΑΚ Κώστας Αλεξανδρίδης ήταν κατηγορηματικός για το γεγονός ότι οι κινητοποιήσεις των παικτών θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

«Για μας δεν άλλαξε κάτι παρά την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ. Το πλέον σίγουρο είναι ότι εμείς συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη Γενική Συνέλευση και μιλούσαν για κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αλεξανδρίδης.

Οσον αφορά την κίνηση του ΕΣΑΚΕ μόλις αυτή τη βδομάδα να πραγματοποιήσει ΔΣ και να απευθύνει κάλεσμα προς τον ΠΣΑΚ για διάλογο (υπό την προϋπόθεση της αναστολής των κινητοποιήσεων) ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου των παικτών τη χαρακτήρισε «κοροϊδία αφού τα πάντα ήταν γνωστά εδώ και καιρό και τέτοιου είδους κινήσεις θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολύ πιο νωρίς. Οσον αφορά χτεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Κώστα Οικονομίδη στην ιστοσελίδα του «ΣΠΟΡ FM» ότι περιμένει το διορισμό γενικού γραμματέα Αθλητισμού για να λυθούν τα προβλήματα, σύμφωνα με τον Κώστα Αλεξανδρίδη αυτό είναι μια δικαιολογία. «Τα προβλήματα υπάρχουν και πρωτίστως θα πρέπει να λυθούν μεταξύ τριών φορέων, του ΠΣΑΚ, του ΕΣΑΚΕ και της Ομοσπονδίας. Εμείς πρώτα πρέπει να συμφωνήσουμε και μετά να πάμε στον νέο γγΑ. Το να λέμε ότι περιμένουμε τον ΓΓΑ για να λυθούν τα προβλήματα δεν ισχύει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ