Σάββατο 14 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΣΑΚ
Το βάρος των κινητοποιήσεων στην Α2

Με σκοπό να μη διεξαχθεί κανένα παιχνίδι τα μέλη του Συνδέσμου των παικτών δίνουν τη μάχη στα γήπεδα της δεύτερη κατηγορίας περιφρουρώντας την απεργία τους

Μπορεί ο ΕΣΑΚΕ για λόγους δικής του τακτικής μπροστά στην απεργία των παικτών να ανέβαλε τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής στην Α1, ωστόσο οι κινητοποιήσεις που έχει προαναγγείλει ο ΠΣΑΚ θα λάβουν χώρα στα γήπεδα της Α2 όπου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 5η αγωνιστική της κατηγορίας. Σκοπός του Συνδέσμου παικτών είναι η περιφρούρηση της απεργίας τους προκειμένου να μη διεξαχθεί κανένα παιχνίδι. Για αυτό το λόγο ο ΠΣΑΚ εξέδωσε χτες ανακοίνωση που ενημερώνει για τις σημερινές κινητοποιήσεις, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων και όλοι μαζί ενωμένοι παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο. Το πρώτο βήμα έγινε με την απόλυτη επιτυχία που στέφθηκε η απεργία της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Το επόμενο και ουσιαστικότερο βήμα είναι αυτό της Α2 Κατηγορίας. Και σε αυτό το βήμα είμαστε όλοι ενωμένοι. Παίκτες της Α1 θα βρεθούν στα γήπεδα της Α2 για να συμπαρασταθούν στους συνάδελφούς τους. Ολοι μαζί θα δώσουμε και αυτή την μάχη.

Το θετικό είναι ότι μεγάλη μερίδα ομάδων είναι μαζί μας καθώς από ότι φαίνεται οι "σωστές" ομάδες θέλουν κι αυτές ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλοι να αγωνίζονται υπό τις ίδιες συνθήκες και να έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες τους. Παρ' όλα αυτά, για τις λίγες ομάδες οι οποίες απειλούν τους παίκτες τους, καθησυχάζουμε τους συναδέρφους μας καθώς ο ΠΣΑΚ θα καλύψει οποιοδήποτε παράνομο πρόστιμο επιβληθεί ενώ θα προχωρήσει και στη δικαστική αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω την πιο κρίσιμη ώρα. Να είστε δυνατοί και να είσαστε σίγουροι πως δεν είστε μόνοι και δεν μπορεί να σας πειράξει κανείς. Οποίος θίξει δικαιώματα μέλους μας θα βρει όλο το μπάσκετ αντίπαλό του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ