Κυριακή 15 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΦΩΤ.

Στις 5 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 6 μήνες από το θάνατο του συντρόφου της ζωής μου, ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΜΑΝΗ. Η απουσία του είναι μεγάλη.

Στη μνήμη του προσφέρω 500 ευρώ στο ΚΚΕ, σεβόμενη την επιθυμία του να βοηθάω το Κόμμα με κάθε τρόπο.

Η γυναίκα του

Βάσω Ασμάνη

***

ΦΩΤ.

Στις 13 Σεπτέμβρη, έφυγε άξαφνα από τη ζωή ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ. Συνεπής οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, αντί μνημοσύνου, η σύζυγός του Αλίκη προσφέρει 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤ.

Στις 11 Νοέμβρη 2009 συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύζυγος και πατέρας ΧΡΗΣΤΟΣ Αθανασίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. Συνεπής σεμνός αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του, αγωνιζόμενος για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, για την πρόοδο και την ειρήνη. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ για τη συνέχιση του δύσκολου αγώνα, που τόσο πιστά και αταλάντευτα υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του 500 ευρώ.

Η σύζυγος Αγγελική

η θυγατέρα Σταυρούλα.

***

ΦΩΤ.

Στις 5 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο παλαίμαχος κομμουνιστής ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Ανθοχώρι Βοιωτίας. ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή από το 1943, το καλοκαίρι του 1944 έγινε μέλος του ΚΚΕ - ιδιότητα που διατήρησε έως το τέλος της ζωής του. Για την πατριωτική δράση του, πιάστηκε και κρατήθηκε στις φυλακές από τον Ιούλη του 1946 έως τον Ιούνη του 1947, που κατέφυγε στο ΔΣΕ, στην ομάδα ασφαλείας του καπετάν - Διαμαντή.

Με το τέλος του Εμφυλίου, πιάστηκε πάλι και φυλακίστηκε μέχρι το 1952, που επέστρεψε στο χωριό του. Ως αγρότης, ασχολήθηκε με τα αγροτικά, αλλά και με κοινωνικά προβλήματα, πάντα πιστός στα ιδανικά του Κόμματός του.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Στη μνήμη του, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 350 ευρώ στο Παράρτημα Λιβαδειάς της ΠΕΑΕΑ.

***

Την Κυριακή, 1η Νοέμβρη 2009, έκλεισε ένας χρόνος από το χαμό του λατρευτού μας συζύγου και πατέρα ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το 1946 και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Ο σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ κατατάχτηκε αρχικά στην ΕΠΟΝ και έκτοτε παρέμεινε πιστός και αγωνίστηκε αταλάντευτα, έως το τέλος της ζωής του, στις γραμμές του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, στη μνήμη του, πρόσφεραν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ελληνικού, στην οποία ανήκε οργανωτικά.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, φιλόλογου, στελέχους του ΚΚΕ και από τους δημιουργούς της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΕΛΑΣ στην Κρήτη. Επίσης, στη μνήμη του θείου του ΑΛΕΚΟΥ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, καπετάνιου του 44ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ Ρεθύμνου, ο δημοσιογράφος Μανώλης Μαθιουδάκης προσφέρει, μέσω ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, 200 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου για τους ηρωικούς μαχητές του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

***

φωτό αρχείο

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑΛΗ προσφέρω 50 ευρώ (μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης) στο ΚΚΕ, το κόμμα που αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη και στήριξε μέχρι την τελευταία του πνοή.

Η γυναίκα του Λαμπρινή, τα παιδιά του

***

Φωτ. 2

Ο Απόστολος και η Παναγιώτα Χονδρογιάννη προσφέρουν στο ΚΚΕ 500 ευρώ, 6η δόση, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΤΑΓΚΟΥΜΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΣΟΥΛΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΟΥ από το χωριό Φιλιππαίοι.

Και από το χωριό Μεσολούρι: ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (Ντέρου), Κ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (φωτογραφία), ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗ (φωτογραφία), ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, Α. και ΝΙΚΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΙΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, ΖΗΣΗ ΛΕΤΣΙΟΥ, Θ. ΓΑΚΗ, ΣΩΤ. ΚΑΝΙΑ, ΑΘ. και ΑΧΙΛΛΕΑ και ΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΟΥ, MIX. ΑΙΑΚΟΥ, ΑΛΕΞ. ΤΣΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΠΑΣΙΑ, ΧΑΡ. ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ, ΧΡ. ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΡ. ΜΠΙΤΗ, Κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΑΤΖΙΟΥ, ΑΘΑΝ. ΖΑΨΑΛΗ, ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, Θ. ΠΑΠΑΘΩΜΑ, ΑΠ. ΓΚΟΥΝΤΙΠΟΥΛΙΟΥ, ΙΩΑΝ. ΤΖΙΒΗ, ΔΗΜ. ΜΠΙΤΗ, καθώς επίσης και στη μνήμη του ΘΩΜΑ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ, πιστού αγωνιστή και φίλου του ΚΚΕ, καθώς και του υποστράτηγου του ΔΣΕ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ (Σκοτίδα), από το Κυπαρίσσι Γρεβενών, που σκοτώθηκε στο Γράμμο.

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
***

φωτό Τάτση Ελένη

Στη μνήμη της αγαπημένης μου γυναίκας ΕΛΕΝΗΣ ΤΑΤΣΗ και των αγαπημένων μου συντρόφων και συναγωνιστών ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, χρόνια δημοτικού σύμβουλου στο Δήμο Ζωγράφου, ΚΩΣΤΑ ΑΡΜΠΙΛΙΑ και της συζύγου του ΒΑΣΩΣ, ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΜΑΝΘΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟ, ΒΑΣΩΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ, ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΤΣΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΔΑΡΗ και ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ζωγράφου και 100 ευρώ για το μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα, μέσω Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ζωγράφου.

Κώστας Τάτσης

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗ, εκπαιδευτικού, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που έζησε επί 41 χρόνια πολιτικός πρόσφυγας. Δίδαξε επί 32 χρόνια την ελληνική γλώσσα και την ιστορία της πατρίδας μας στα παιδιά των πολιτικών προσφύγων.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα, μέσω ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (κεντρικά).

Η σύζυγός του Σοφία Ζαχαριάδου, μαχήτρια του ΔΣΕ.

***

φωτό

Συμπληρώνονται 6 μήνες από τότε που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο σύντροφός μας ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΣΙΚΟΣ, γραμματέας του ΝΣ Κορινθίας της ΚΝΕ.

Στη μνήμη του η οικογένειά του πρόσφερε 20 ευρώ στη ΝΕ Κορινθίας και οι σύντροφοί του από την ΚΟ 500 ευρώ.

Σήμερα Κυριακή 15.11. το πρωί τελείται το 6μηνο μνημόσυνο του ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΣΙΚΟΥ, στην Κυρά Βρύση Κορινθίας.

***

Φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή ΜΑΝΩΛΗ ΜΟΣΧΟΥ και αντί για στεφάνι, η κόρη του Βάσω Μόσχου και τα εξαδέλφια του Ευαγγελία Π. Καράβολα, Ηλίας Π. Καράβολας και Στέλλα Π. Καράβολα - Κομνηνάκα, προσφέρουν 400 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», καθημερινό του σύντροφο.

***

φωτό

Ο ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΡΠΟΣ γεννήθηκε στις 18.10.1935 στο Νεστόριο Καστοριάς από αγροτική οικογένεια. Το 1948 διωκόμενοι για πολιτικούς λόγους (ο πατέρας στο ΔΣΕ), όλη η οικογένεια περάσαμε από το Γράμμο στην Αλβανία, στη Γιουγκοσλαβία και, κατόπιν, στις Λαϊκές Δημοκρατίες. Εκεί σπούδασε μηχανικός, παντρεύτηκε και απέκτησε 3 παιδιά. Ηταν μέλος του ΚΚΕ και, αργότερα, στο ΚΚ Τσεχοσλοβακίας. Πέθανε στις 18.6.2009 στην Τσεχία.

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στη μνήμη του, μέσω της ΚΟ Πετραλώνων, προσφέρουμε στο ΚΚΕ: 100 ευρώ η αδελφή του Κατερίνα Σίτη, 50 ευρώ ο αδερφός του Βασίλης και 100 ευρώ η ανιψιά του Ελένη.

***

φωτό

Στις 12 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο της αγαπημένης μας μητέρα και γιαγιάς ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΒΑΛΣΑΜΗ. Γεννήθηκε στην Αντιγόνεια του Κιλκίς το 1927. Μέλος της ΟΚΝΕ, πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση ως ΕΠΟΝίτισσα. Με το ψευδώνυμο «Αρτεμις» μαχήτρια του ΔΣΕ. Με το τέλος του Εμφυλίου έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία. Επαναπατρίστηκε το 1977 και εγκαταστάθηκε στην Κομοτηνή όπου συνδέθηκε με την ΚΟ του ΚΚΕ. Εμεινε πιστή στα ιδανικά του Κόμματος έως το τέλος της ζωής της.

Στη μνήμη της, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ και για την ανέγερση του Μνημείου των ηρωικών τιμημένων νεκρών του ΔΣΕ στη Φλώρινα ακόμα 1.000 ευρώ, μέσω ΚΟ Σεπολίων.

Τα παιδιά και τα εγγόνια της.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΟΥ (Συρόγιαννος) και της ΜΑΡΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, που αγωνίστηκαν από τις γραμμές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, προσφέρω 100 ευρώ, για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα καθώς και 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟ Αμαρουσίου.

Νίκος Σύρος

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ και του αδελφού του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 100 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου της Φλώρινας.

Φωτεινή Καλασούντα

***

φωτό

Το Σάββατο 10.10.09 «έφυγε» από κοντά μας η αξιαγάπητη αδερφή μας ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ (Φαλιά) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Η ευθύτητα και η καλοσύνη του χαρακτήρα της, καθώς και η αγάπη της για τους συνανθρώπους της μένουν ανεξίτηλα σημάδια στη ζωή μας. Επίσης, έντονη ήταν η αγωνιστική της προσφορά σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες, καθώς και η συμπαράστασή της στο πλευρό του συντρόφου της, του ανυποχώρητου αγωνιστή του Κόμματος, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου, τελούμε το 40ήμερο μνημόσυνό της, στο χωριό της Ξηρονομή Θήβας.

Στη μνήμη της, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Αντώνης - Βενετία

***

φωτό

Η ΒΑΛΒΗ ΜΑΡΙΑ πολέμησε τους κατακτητές μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ. Με τη λήξη της κατοχής πιάστηκε, το 1948, και καταδικάστηκε σε θάνατο. Βγήκε από τις φυλακές το 1952, με τα μέτρα του Σοφούλη, ήταν τότε στις φυλακές Αβέρωφ. Ξαναπιάστηκε στα Καμίνια του Πειραιά όπου έμενε και τη στείλανε στο Μακρονήσι και σε άλλες φυλακές και εξορίες. Παρέμεινε μέλος του ΚΚΕ και της Αντίστασης έως το τέλος της ζωής της.

Στη μνήμη της η αδελφή της και τ' ανίψια της πρόσφεραν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γλυφάδας, 120 ευρώ.

***

φωτό

Στις 14 Νοέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που χάσαμε άδικα και απροσδόκητα τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ.

Η σύζυγός του Γιάννα και τα παιδιά του Γιώργος και Γεωργία, τελώντας σήμερα Κυριακή 15.11 το ετήσιο μνημόσυνό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Οικοδόμων Ανω Λιοσίων.

***

Στους αιώνες θα μείνει το Μνημείο του ΔΣΕ που προετοιμάζεται να ανεγερθεί στη Φλώρινα. Οχτακόσιοι νεκροί και πλέον, σε ομαδικό τάφο, από τους βάρβαρους Αμερικάνους και τους υποτακτικούς τους.

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Σε αυτό το χώρο ή κάπου αλλού είναι σκοτωμένοι ο αδελφός μου ΒΑΪΟΣ και η μάνα μου ΓΙΑΝΝΑ.

Στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών για τη λευτεριά, και για την κατασκευή του Μνημείου καταθέτω την ψυχή μου και 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.

Ιβανούδης Σωτήρης

***

φωτό

Ο Τάκης και η Μαριάννα Σιουμάλα προσφέρουν στη μνήμη του συντρόφου ΑΛΕΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας, το ποσό των 50 ευρώ.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, γραμματέα της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ και υποψήφιου βουλευτή του επί σειρά ετών, που τόσο αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή, ο σ. Αλ. Γώγος προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟ ΜΜΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Θα μας λείψεις σ. Νίκο στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά, όπως επίσης στην οικογένειά σου. Ξεκουράσου σύντροφε, με ήσυχη τη συνείδησή σου, γιατί σαν κομμουνιστής έκανες το καθήκον σου, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια.

***

φωτό

Στις 8 Οκτώβρη 2009 «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η συντρόφισσα ΕΛΕΝΗ ΜΩΥΣΙΔΟΥ, ύστερα από πολύχρονη ανίατη αρρώστια. Η κηδεία της έγινε την επόμενη, 9.10.09, στην Ολυμπιάδα Ελασσόνας, γενέτειρα του συζύγου της. Η Ελένη και όλη της η οικογένεια, στον Εμφύλιο, διώχτηκαν όπως όλοι οι αγωνιστές για τον αγώνα τους για μια καλύτερη πατρίδα. Ετσι όλη η οικογένειά της μαζί και η Ελένη βρέθηκαν πολιτικοί πρόσφυγες στη Ρουμανία, από το 1948 έως το 1986 που επαναπατρίστηκαν. Η Ελένη έμεινε πιστή στο Κόμμα έως το τέλος της ζωής της.

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Στη μνήμη της ο σύζυγός της Μωυσίδης Μιχάλης προσφέρει 100 ευρώ στο παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και 100 ευρώ στην Αχτιδική Ελασσόνας.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ
ΤΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΙΤΣΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΙΤΣΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΚΟΣ
ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΚΟΣ

ΑΣΜΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΣΜΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΡΠΟΣ
ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΡΠΟΣ

ΒΑΛΒΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΛΒΗ ΜΑΡΙΑ

ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΟΣΧΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΟΣΧΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΒΑΛΣΑΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΒΑΛΣΑΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ (ΦΑΛΙΑ)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ (ΦΑΛΙΑ)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ