Σάββατο 21 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΖΟΒΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΖΟΒΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
φωτο 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΗ που μου συμπαραστάθηκαν σε όλους τους διωγμούς, στις φυλακές και τις εξορίες, προσφέρω 500 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μελισσίων.

Θωμάς Κεφαλής

***

φωτό

Στη μνήμη της ακριβής μου συζύγου ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ - ΚΟΚΚΑΛΗ, που συμπληρώνονται, φέτος στις 23 Νοέμβρη, 18 χρόνια από το θάνατό της, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ραφήνας, 50 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

Γιώργος Κόκκαλης

***

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ που πρόσφερε στη ΝΟ Ηλείας του ΚΚΕ, το πατρικό του σπίτι έτσι ώστε να στεγαστούν τα γραφεία της ΝΟ και την προσωπική του βιβλιοθήκη που περιέχει περίπου 5.000 βιβλία και πληθώρα προσωπικών του συγγραμμάτων, προσφέρω περίπου 2.000 βιβλία από την προσωπική μου βιβλιοθήκη για τη συνέχιση της μορφωτικής προσπάθειας στις γραμμές του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Συντροφικά

Λευτέρης Τσέλιος μέλος της ΚΟ Αμαλιάδας

***

φωτό

Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ - ΤΖΟΒΑΝΗ γεννήθηκε στις 10.8.1924 στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, σύζυγος του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΖΟΒΑΝΗ, η ίδια αγωνίστρια της ΕΠΟΝ.

Σήμερα στις 21.11.2009, συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη και αλησμόνητη μητέρα μας.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Οι κόρες της: Μαρία - Λίτσα - Τζένη

***

Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΟΥ, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, στο οποίο πίστευε ως το τέλος της ζωής του, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Παλλήνης.

Το μνημόσυνό του τελείται, αύριο Κυριακή 22.11.2009.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΥΛΟΥ και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ και της ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΥ προσφέρω 100 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Βούλα Κούτρα


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΗ
ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ