Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΛΠΑΠ
Στάση εργασίας σήμερα

Τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας σήμερα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 μ.μ. κάνουν οι εργαζόμενοι στην κίνηση των τρόλεϊ. Την απόφαση αυτή πήρε το ΔΣ της Ενωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, με αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2000.

Στο εξώδικο που απέστειλαν οι εκπρόσωποι της Ενωσης προς τους συναρμόδιους υπουργούς Μεταφορών - Επικοινωνιών και Εργασίας και τη διοίκηση των ΗΛΠΑΠ, επισημαίνουν ότι ο συνεχής και επίμονος διάλογος από τον περασμένο Μάη απέβη άκαρπος με ευθύνη της διοίκησης, η οποία τηρεί παρελκυστική τακτική στην υπογραφή ΣΣΕ.

Με ανακοίνωση - καταγγελία, η Ενωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει «τον επικίνδυνο, παράνομο και αντιδημοκρατικό κατήφορο της διοίκησης των ΗΛΠΑΠ, που στρέφεται κατά του κοινωνικού συνόλου και των εργαζομένων». Ξεκαθαρίζει πως «οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους δε θα ανεχθούν τον πρωτοφανή εκβιασμό, τα ψέματα, τις απειλές, τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα για να επιβάλει η διοίκηση σωματείο της αρεσκείας της για να μπορέσει να επιβάλει τα χειρότερα που θέλει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ