Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την τύχη στα χέρια του

Ο Ολυμπιακός κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ισοπαλία στην Ολλανδία και θέλει μία ισοπαλία απέναντι στις «ρεζέρβες» της Αρσεναλ στις 9 Δεκέμβρη στο Φάληρο για να σφραγίσει το εισιτήριο, αν και μπορεί να περάσει ακόμη και με ήττα, αν δεν νικήσει η Σταντάρ την Αλκμααρ στο Βέλγιο. Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι δε σκόραραν εκτός έδρας στα τρία παιχνίδια του ομίλου είναι πολύ κοντά στο στόχο της πρόκρισης, αλλά πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Αλκμααρ, ενώ πολλοί θεωρούσαν ότι θα μπορούσε να είχε έρθει και η νίκη, που θα έφερνε την απευθείας πρόκριση. Κυρίως στις θετικές εκτιμήσεις για την εμφάνιση της ομάδας έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι σε ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έπαιξε και πάλι χωρίς επτά στελέχη του, αλλά όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιστρέψουν ο Τοροσίδης και ο Γκαλέτι, ενώ θα είναι ετοιμοπόλεμοι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Στολτίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ