Σάββατο 28 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Το πρώτο ραντεβού...

Στη σκιά του φανατισμού που πηγάζει κυρίως από το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο αντιπάλων, ωστόσο όμως έχοντας και αυτό τη δική του ξεχωριστή αίγλη, διεξάγεται αύριο Κυριακή η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Α1 στο ΣΕΦ (22.00, ΣΚΑΪ). Τα δύο απόλυτα φαβορί της διοργάνωσης έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής να τα πουν για πρώτη φορά φέτος (απ' τις πολλές που, εκτός απροόπτου, αναμένονται), να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και σίγουρα ο νικητής να πάρει πέρα από τους βαθμούς και το ψυχολογικό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν ψάχνουν την ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις με αντίπαλο τους «πράσινους». Αυτή η ήττα έφερε τριγμούς, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να επαναφέρει τον Μπέβερλι στο πρωτάθλημα και να στέλνει στην Ευρωλίγκα τον Βον Ουίφερ.

Στην αντίπερα όχθη, το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι σαφώς καλύτερο. Μπορεί να τα χρειάστηκαν απέναντι στη γερμανική Ολντεμπουργκ για την Ευρωλίγκα ωστόσο η εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου οι παίκτες του «τριφυλλιού» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, μετρίασε τον προβληματισμό. Τα καλά νέα για τον Ομπράντοβτις είναι η επιστροφή των Μπάτιστ και Πέκοβιτς που ενισχύουν κατά πολύ την Φροντ Λάιν της ομάδας.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Αρης - Τρίκαλα (17.00, ΕΤ1), Καβάλα - ΠΑΟΚ (17.00), Πανελλήνιος - Πανιώνιος (17.00.). ΚΥΡΙΑΚΗ: Κολοσσός - ΑΕΚ (17.00), Μαρούσι - Ηλυσιακός (17.00), ΓΣ Ολύμπια - Περιστέρι (16.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ